Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.355
% 2.22
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.355
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Spore Coin Nedir? SPORE Nasıl Alınır?

Spore coin nedir? Spore coin, NFT alanına yoğunlaşan ve bu alanda hedefleri bulunan bir blockchain projesidir. Bu makalede, Spore coin nedir, nasıl çalışır, ne sunar, SPORE nasıl alınır, ne için kullanılır, avantajları ve dezavantajları nelerdir gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmühendisi.com olarak, sizin için derledik.

Spore coin nedir? Proje ne sunuyor?

Spore coin projesi, Avalanche blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir değiştirilemez token (NFT) platformu olarak hizmet sunar. Platformun SPORE isimli yerel bir kripto para birimi bulunur.  Kullanıcılar, Spore platformunu kullanarak üç ayrı NFT işlemi gerçekleştirebilir.

Platformun kullanıcıları, NFT galerisine giriş yapabilir ve ürünleri inceleyebilir, NFT pazarında ürünlerini satarak gelir elde edebilir ve son olarak pazarda NFT karşılaştırma işlemi gerçekleştirebilir. Tüm bunların yanında Kullanıcılar, NFT tahmin pazarı aracılığıyla NFT’lerin tahmini değerini öğrenebilir. Platform, Avalanche blok zincirinden Binance Smart Chain (BSC) blok zincirine köprü kurmaktadır.

SPORE ne için kullanılır?

Spore coin, platformun yerel kripto para birimi olarak çalışır. Kripto paranın Avalanche ve Binance Smart Chain (BSC) versiyonları mevcuttur. SPORE tokenin çeşitli kullanım durumları bulunur.

SPORE sahibi olmadan platformun NFT galerisine erişmek mümkün değildir. Bunun yanında, NFT satmak için de SPORE gereklidir. Bunun yanında, platform üzerinden gerçekleştirilen her işlemde, işlem ücretinin %3’ü token sahiplerine dağıtılır. Böylece kullanıcılar, pasif gelir elde edebilir.

SPORE, borsaların likidite havuzları aracılığı ile stake edilebilir. Tokeni elinde bulunduran kullanıcılar, varlıklarını bu likidite havuzlarına kilitleyerek vade sonunda ek token ödülleri kazanabilir.

Avantajları nelerdir?

  • Spore platformunun kullanıcıları, cüzdanlar arası transfer ve takas işlemlerini oldukça kısa sürede gerçekleştirebilir.
  • SPORE token sahipleri, algoritmik NFT üretebilir. Platform, bu türdeki NFT’leri üretmek için gerekli tüm araçları sunmaktadır.
  • Platformun NFT pazarı aracılığıyla değiştirilemez tokenlerini satan kullanıcılar, gelir elde edebilir.

Dezavantajları nelerdir?

  • SPORE token, Binance ve Huobi gibi büyük ve güvenilir borsalar tarafından listelenmemektedir. Büyük borsaların kripto paraları listelemesi, varlığın değeri ve popülaritesinin artması açısından oldukça önemlidir.

Spore coin nasıl alınır?

Spore coin ile ilgilenen yatırımcılar, tokenin listelendiği bir kripto borsasına üye olmalıdır. Bu borsalar arasında, PancakeSwap ve Pangolin bulunur. Tokeni almak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birine üye olup para yatırarak SPORE alımı gerçekleştirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir