Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.894
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.894
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SPEEL ve WLD Diğerlerinden Ayrılıyor – Fiyat Analizi

spell wld fiyat analizi

 Kripto para piyasası ETF aktivitesi ve Bitcoin’in 50 bin dolar bandını aşmasının ardından toparlandı. Bitcoin‘in yatay seyri altcoinlerin yükselmesi için bir fırsat sunuyor. Ancak ciddi bir yükseliş gösteren coinlerden biri SPEEL ve WLD oldu. SPEEL yüzde 65’in üzerinde yükselirken. Öte yandan WLD neredeyse yüzde 20 yükseldi. SPEEL ve WLD için hangi seviyeleri takip etmeliyiz? Direnç ve destek seviyeleri nelerdir? İşte detaylar.

SPEEL Coin Fiyat Analizi:

SPEEL sadece 65 günde neredeyse% 1 arttı. Bitcoin düşüş eğilimindeyken bugün inanılmaz bir yükseliş gösteren SPEEL’de destek ve direnç seviyeleri neler?

SPEEL Coin Price Analysis:

GLM için destek seviyesi 0,26 dolar, direnç ise 0,47 dolar seviyesinde.

WLD Fiyat Analizi:

WLD, 12 Şubat’tan bu yana yüzde 245’ten fazla artarak 2,5 dolardan 8 doların üzerine çıktı. Ayrıca, bu kısa sürede fiyatını üç kattan fazla artırdı.

WLD Price Analysis:

WLD’de destek bölgesi 8 dolar iken, direnç seviyesi 9 dolar bandıdır.

Bitcoin’in 51.000 doları aşması ve piyasaya akan parayla birlikte altcoinler yükselişe geçti. Ancak piyasadaki olası kötü bir veri de başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralarda düşüşlere yol açabilir.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir