Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SOLSTORM: Solana Ağındaki Yenilikçi Launchpad Platformu!

solstorm

SOLSTORM, Solana ekosistemi için tam otomatik bir launchpad platformudur. Projelerin ve yatırımcıların “Initial Decentralized Exchange Offerings (IDO)” yoluyla token başlatmalarını kolaylaştırır, güvenliğini sağlar ve süreci herkes için basitleştirir.

SOLSTORM, tokenlerini Solana blockchain üzerinden başlatmak isteyen projeler için kapsamlı ve erişilebilir bir platform sunan Standart Launchpad’i sunar. Token yayınlama süreci için gerekli özellikleri ve desteği sağlar, güvenlik önlemleri alır, şeffaf token tahsis ve dağıtımını sağlar ve temel likidite entegrasyonunu sunar.

Daha yüksek destek ve işlevsellik arayan projeler için ise Premium Launchpad sunulmaktadır. Standart özelliklere ek olarak, Premium Launchpad gelişmiş güvenlik protokolleri, KOL’lar ve çağrı grupları ile pazarlama desteği, özel proje danışmanlık hizmetleri, merkeziyetsiz finans (DeFi) entegrasyonları ve daha kapsamlı likidite yönetim seçenekleri sunar.

Sağladığı Avantajlar

  • Korunan Likidite: SOLSTORM, likidite havuzlarının korunmasına öncelik verir, rug pull’ları önlemek için sıkı önlemler uygular ve yatırımlarınızın bütünlüğünü sağlar.
  • Paydaş Sistemi: SOLSTORM tokenleri edinerek ekosistemin paydaşı haline gelirsiniz. Bir paydaş olarak, platformun gelecekteki yönelimine oy verme hakları kazanırsınız.
  • On-Chain Analitikler: Piyasa eğilimleri, proje performansı ve yatırım fırsatları hakkında on-chain analitik araçlarını kullanarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Misyonu

Projenin misyonu, yenilikçi ve öncü Web3 projelerini,  etkileşimli bir toplulukla bir araya getirerek güçlendirmektir. 200’den fazla Anahtar Görüş Lideri (KOL) ağını kullanarak yerel pazarlama çözümleri ve bu girişimlerin büyümesi için ihtiyaç duydukları görünürlüğü ve desteği kazanmalarını sağlamaktır.

Neden Tercih Edilmeli?

  • Solana’daki ilk ve tek otomatik lansman platformudur.
  • Platform, kullanıcıları korumak için token artışından sonra LP’yi kilitleyerek veya yakarak likiditeyi korur.
  • Paydaş sistemi vardır.
  • Kullanıcı merkezli bir deneyim sunar. Kullanıcının SOLSTORM tarafından sağlanan etkinlik ve analizlere dayanarak projelerle etkileşimde bulunmasına ve yatırım yapmasına olanak tanır.
  • Topluluk katılımını izlemek ve e-posta, kişisel pazarlama ve diğer yöntemler gibi farklı yöntemlerle hedeflenmiş eylemleri etkinleştirmek için zincir üstü analitikler kullanır.

Nelere Çözüm Bulmayı Hedefliyor?

  • IDO Süreci: Geleneksel İlk DEX Teklifleri (IDO’lar), uzun başvuru süreçlerini, manuel incelemeleri ve katı seçim kriterlerini içerir.
  • Topluluk Oluşturma Zorlukları: Güçlü ve katılımcı bir topluluk oluşturmak, herhangi bir projenin başarısı için çok önemlidir.
  • Kaba Değerleri Belirlemek: Blockchain projelerinin sürekli genişleyen dünyası, yatırımcıların güçlü büyüme potansiyeline sahip girişimleri belirlemesini zorlaştırıyor.
  • Yatırım Risklerinin Azaltılması: Yeni projelerin meşruluğunun ve uzun vadeli uygulanabilirliğinin değerlendirilmesi karmaşık olabilir.
  • Aşırı Bilgi Yükü: Yeni projelerle ilgili bilgiler çeşitli kanallara dağıtılabilir, bu da içeriklerin güncel kalmasını ve gelecek vaat eden fırsatların keşfedilmesini zorlaştırır.
  • Merkezi Olmayan Bir Merkezin Eksikliği: Solana tabanlı yeni projeleri sergileyen merkeziyetsiz bir merkezin olmaması, kullanıcıların Web3 ekosistemine katılımları hakkında bilinçli kararlar almalarını engelleyen bir bilgi boşluğuna neden olabilir.

Bu zorluklar toplu olarak Web3’ün büyümesini ve erişilebilirliğini engellemektedir. SOLSTORM bu açığı kapatmak, projeleri güçlendirmek, yatırımları korumak ve tüm katılımcılar için gelişen bir topluluğu teşvik etmeyi hedeflemektedir.

Ekosistemin Yerel Kripto Para Birimi: $STORM

$STORM, SOLSTORM ekosisteminin yerel hizmet tokenidir. Katılımı teşvik etmek, uzun vadeli değer yaratmayı teşvik etmek ve tüm paydaşları güçlendirmek için tasarlanan STORM, platformun işleyişinde büyük rol oynar.

$STORM, SOLSTORM ekosistemi içerisinde çok sayıda amaca hizmet eder:

  • IDO Katılımı: Yatırımcılar, SOLSTORM launchpad platformunda yer alan IDO’lara katılmak için $STORM’u kullanıyor. Belirli bir miktarda $STORM’a sahip olmak, artan tahsis fırsatlarıyla katılım katmanlarının kilidini açabilir.
  • Başlatma Paneli Katmanı Yükseltmeleri: Proje ekipleri, $STORM’u tutarak daha yüksek başlatma paneli katmanlarına erişim kazanarak artan görünürlük, pazarlama desteği ve topluluk yönetimi yardımı gibi avantajların kilidini açabilir.
  • Ücret İndirimleri: IDO katılımı ve ücret talepleri de dahil olmak üzere SOLSTORM platformundaki işlemler minimum ücrete tabidir.
  • Yönetim Hakları: Platform gelecekte bir yönetim sistemi uygulayacak ve $STORM sahiplerinin platform yükseltmeleri, ücret yapıları ve gelecekteki geliştirme girişimleri ile ilgili teklifler üzerinde oy kullanmasına olanak tanıyacak.

Toplamda maksimum 100.000.000 STORM token arzıyla, ilk token oluşturma etkinliği (TGE) şu gruplar için tokenlerin kilidini açacak: KOL, Stratejik, Kamu ve Pazarlama. Bu etkinlik sırasında kilidi açılan tokenların yüzdesi %3,64 olup, bu da piyasada 3.635.000 STORM tokeninin dolaşmasına neden oluyor.

SOLSTORM: Solana Ağındaki Yenilikçi Launchpad Platformu

SOLSTORM: Solana Ağındaki Yenilikçi Launchpad Platformu

Ekip

SOLSTORM ekibi, geleceğe yönelik bir launchpad ekosistemi oluşturmaya adanmış bir deneyim ve yetenek merkezini temsil ediyor. Ekip üyeleri blockchain teknolojisi konusunda tutkulu ve kendi alanlarında kanıtlanmış bir başarı geçmişine sahiptir.

  • Alexander Osskys (Kurucu Ortak): Başarılı işler kurma konusunda dikkate değer bir geçmişe sahip deneyimli bir girişimcidir. Alexander’ın başarıları arasında milyon dolarlık bir B2C girişimi ve bir kuantum teknolojisi şirketinin ortak kuruculuğu yer alıyor.
  • Arthur Getz (Kurucu Ortak): Uluslararası pazarda yirmi yıldan fazla deneyime sahip bir seri girişimcidir. Arthur’un 50’den fazla kripto projesine yapılan yatırımları kapsayan risk sermayesi geçmişi, sürekli gelişen blockchain ortamı hakkında zengin bir bilgi birikimi sağlıyor.

Yol Haritası

SOLSTORM: Solana Ağındaki Yenilikçi Launchpad Platformu


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir