Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.366
% 4.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.366
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Solana Yetkilisi Tensor’ın OKX’te Listelenmesine İyimser Bakıyor!

Solana Labs’ Strateji Başkanı Austin Federa, Tensor (TENSOR) ‘ın OKX kripto borsasında listelenmesi konusunda iyimserliğini ifade etti.

Önde gelen bir kripto para borsası olan OKX, Tensor (TNSR) ‘ın spot ticaret piyasasında listelendiğini resmen duyurdu. Tensor, Solana blockchain üzerinde oluşturulan NFT ekosisteminin önde gelen oyuncularından biridir. Dahası, şimdi yeni başlatılan token’ı OKX platformunda bir dizi planlanmış etkinlikle tanıtılacak.

Solana Yöneticisi Tensor’un OKX Listelenmesini Takdir Ediyor

Solana Labs’in Strateji Başkanı Austin Federa, Tensor’un OKX’daki listelenmesi konusunda iyimserliğini ifade etti. Solana ekosistem token’larının önemli borsa listeleriyle güçlendiğini vurguladı. Ayrıca, Solana topluluğunun yeni token listesine de ilgi gösterdiğini belirtti.

Yapılan son duyuruya göre, TNSR’nin OKX borsasındaki mevduatları 8 Nisan 2024 tarihinde UTC saat 04:00’te açılacak. Bunu takiben, aynı gün UTC saat 15:15’te TNSR/USDT spot ticaretinin başlayacağı duyuruldu. Ek olarak, TNSR çekimlerinin 9 Nisan 2024 tarihinde UTC saat 15:15’te açılması planlanıyor.

Tensor’un OKX ticaret ekosistemine tanıtılması, Solana NFT topluluğu için önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. Tensor Protocol, akıllı sözleşmelere dayalı otomatik bir protokol olarak bilinir ve NFT pazarları için bir köşe taşı görevi görüyor.

Ayrıca, kullanıcılar, koleksiyoncular, alıcılar ve satıcılar arasında sorunsuz bağlantı sağlar. Platformun yerel token’ının maksimum arzı 1,000,000,000 token’dir. Ayrıca, Tensor, TNSR’nin bugünün piyasaya sürülmesiyle Solana blockchain üzerinde NFT ticaret deneyimlerini devrimleştirmeyi amaçlıyor.

Tensor Protokolü Nedir?

Tensor, Solana üzerindeki en büyük NFT pazarı olarak ortaya çıktı. Günlük ağın NFT hacminin etkileyici bir şekilde% 60-70’ini kontrol ediyor. Ayrıca, Temmuz 2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana hızlı yükselişi, yükselen NFT manzarasındaki işlevselliği dikkat çekiyor.

Tensor’un başarısı, hızlı ve profesyonel bir ticaret ortamı sağlama ve Solana’daki en yeni NFT projelerinin kapsamlı kapsamını sunma taahhüdüne atfedilebilir. Bir yıldan az bir sürede, Tensor, Solana’da 1. pazar konumuna yükseldi ve koleksiyoncuların ve traderların güvenini ve desteğini kazandı.

TNSR’nin OKX platformunda tanıtılmasıyla, kripto piyasası üzerindeki potansiyel etkisi konusunda beklentiler artıyor. Şu anda, TNSR’nin fiyatı henüz belirlenmedi çünkü listeleme hala bekleniyor. Bununla birlikte, OKX’teki listelenmesi, traderların ve hayranların bu yeni yatırım seçeneğiyle etkileşime girmesi için bir fırsat sunacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version