Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.742
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.742
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Solana Tabanlı NFT’nin Ekibi Ayrılıyor: Topluluk Ayağa Kalktı!

  • Solana tabanlı NFT projesi NeoNexus’un kurucusu, projenin artık ne kendisi tarafından ne de ekip tarafından desteklenmeyeceğini açıkladı.
  • Projenin hayatta kalabilmesi için olası bir yol olarak bir topluluk devralmasını önerdi.
  • Ancak ekip, yaklaşık üç ay içinde milyonlarca dolar topladı. Bu nedenle projenin sonlanmasına yatırımcılar tepki gösteriyor ve kurucular rug pull ile suçlanıyor.

Solana ekosistemindeki bir NFT projesi olan NeoNexus’un arkasındaki ekip, “NEONEXUS projesi sağlıklı gelişimini artık sürdüremeyeceği” için topluluğa projeyi devralma çağrısında bulundu. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Solana tabanlı NFT projesi NeoNexus’un ekibi projeyi bırakıyor!

NeoNexus’un kurucusu yenilgiyi kabul etti. Bugün, NeoNexus NFT projesinin kurucusu Jack Shi, projenin arkasındaki ekibin dağılacağını ve gelecekte ilerlemenin devam etmesi için topluluğun projeyi devralması gerektiğini açıkladı. Tahminler, projenin, koleksiyonların basıldığı sırada daha değerli olmasına rağmen, bugünün fiyatlarında 2 milyon doların üzerinde olan yaklaşık 25.000 SOL tokeni topladığını gösteriyor. NeoNexus World’ün resmi Twitter hesabında şunlar yazıldı:

NONEXUS projesinin sağlıklı gelişimini artık sürdüremeyeceğimizi size bildirmek zorunda olduğumuzu hissediyoruz. Projeyi topluluğumuza veya mümkünse devralma için topluluk tarafından seçilen bir tarafa devretmek istiyoruz. Çok üzgünüm Jack.

Yatırımcılar tepki gösteriyor ve kurucular rug pull ile suçlanıyor!

Discord’da Shi, “Solana NFT alanının tamamındaki aktivite, hacim ve ilginin azaldığını” ve ekibin daha fazla para toplamakta zorluk çektiğini iddia etti. “Takımın parası tükendi” diye yazdı ve 20’den fazla kişinin “tüm personelinin” ay sonuna kadar işten çıkarılacağını da sözlerine ekledi. Projenin sonlanmasına yatırımcılar tepki gösterdi ve kurucular rug pull ile suçlanıyor. Proje yöneticilerine, toplu bir dava açılması da gündemde. NeoNexus’un kurucusu ise ekibin artık projeyi geliştirmediğini ve karar için Solana (SOL) fiyatlarındaki düşüşü suçladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir