Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.929
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.929
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Solana, Ripple, BTC ve BNB İçin Haftalık Tahmin: Bu Seviyeler!

Ünlü kripto para analisti Filip L. BNB, Ripple, BTC ve Solana için tahminlerde bulundu. Analiste göre Binance Coin, %33 kâr potansiyeline sahip görünüyor ancak yine de düşüş trendinde kaldı. Ripple fiyatı, aylık S1 desteğinin altında arka arkaya ikinci hafta 0,60 dolardan kırılıyor. Solana’nın yukarı yönlü potansiyeli, önümüzdeki hafta başlayacak olan desteğe bağlı. Bitcoin bu hafta büyük bir toparlanma kaydetti, ancak genel düşüş trendi yatırımcıları endişelendirecek. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

BNB ve Ripple için haftalık tahminler

Binance Coin, arka arkaya ikinci hafta boyunca 335.3 dolar seviyesinden sağlam bir sıçrama yaptı. Boğaların uzun süre içeri girmek için iki kat daha fazla fırsat penceresine sahip olmasıyla birlikte, önümüzdeki hafta boğalar için fiyat hareketinin kontrol altında olmasını bekleyin diyor analist. Boğalar ve yatırımcılar, düşüş trendinin hala mevcut olduğunu akıllarında tutmaları gerekecek. Binance Coin (BNB), geçen haftaki alım satımın gerilemesinde değerinin %33’ünü kaybetti. Ancak yatırımcılar, BNB fiyat hareketinin önümüzdeki hafta %30’luk bir artış ya da değerinin %20’sini daha kaybetmesi için hazır göründüğü için parayı çevirmek istiyorlar.

Binance Coin, aylık S2 destek seviyesine denk gelen 335.3 dolar seviyesinden art arda ikinci hafta sıçradı ve boğaların 400 dolar üzerinde kapanmaya çalıştığını görüyor. Geçen haftaki bu girişim başarısız oldu, analiste göre, bu hafta biraz daha umut verici görünüyor ve sahneyi 452 dolara doğru daha da yukarı çekebilir. Bu nedenle BNB fiyatının hafta sonuna girmesi ve yatırımcıların yükseliş mumu üretmek ve sahneyi gelecek haftaya hazırlamak için 400 dolar seviyesinin üzerinde kalmaya çalışmasını sağlaması gerekecek. BNB fiyat hareketi her iki şekilde de devam edecek gibi göründüğünden, düşüş trendinin devam etmesi mümkün olandan daha fazla.

Ripple fiyatı, aylık S1 desteğinin altında arka arkaya ikinci hafta 0,60 dolardan kırılıyor. XRP fiyatı, aylık S1’in altındaki haftayı kapatırsa XRP fiyatı daha da düşebilir. Analiste göre, gelecek haftaya girerken, kayıplar %17 daha artacak. Ripple fiyatı, art arda ikinci hafta boyunca aylık S1’i test edip kırdığı için yatırımcıların sinirlerini test ediyor. Fiyat hareketi yukarıda haftalık bir kapanış yapabildiği sürece, aşağıda haftalık bir kapanış daha fazla düşüşe zemin hazırlayarak başlangıçta %17’lik kayıpları koruyacağından toparlanma mümkündür. Mevcut piyasa oynaklığı fiyatının altına düşmesini ve sahneyi önümüzdeki hafta 0,50 dolara hazırlamasını bekleyin diyor Filip L. XRP boğaları, Haziran ve Mart aylarındaki tarihi önemi nedeniyle bu seviyede yer almak isteyeceklerdir. Mevcut hissiyatı bastıran birkaç rüzgarla, fiyat Şubat ayının en düşük seviyesi olan 0,36 dolara doğru düzelmeye devam edebilir. Bu süreçte boğalar bu indirime direnmeyecek ve XRP’yi 0,40 dolar veya daha düşük bir fiyattan alabilecekler.

Solana ve BTC için tahminler

Solana’nın yukarı yönlü potansiyeli, önümüzdeki hafta başlayacak olan desteğe bağlı. Solana fiyatı 61.44 dolara doğru bir adım daha düşmenin eşiğinde. SOL fiyatı önümüzdeki hafta %35 daha düşecek şekilde ayarlanabilir. SOL fiyatı, aylık S2’nin altındaki haftayı 90.23 dolardan kapatırsa, önümüzdeki hafta daha fazla düşüş bekleyin. Fiyat, işlem haftasını aylık S2’nin altında 90.23 dolarda kapatacak gibi göründüğü için Solana (SOL) başka bir zarar kutusu açmanın eşiğinde. Bu kapanış, analiste göre, sahneyi önümüzdeki hafta başka bir düşüş için ayarlayacak ve ilk destek neredeyse %35 uzakta 61.44 dolarda olacak.

Solana fiyatı, geçen haftanın en düşük seviyesinin altında kırılma ve kapanma eşiğinde. Bununla birlikte, geçen yıl Ağustos ayının son haftasının en düşük seviyesi olan S2 destek seviyesinin altında kapanmaya devam ediyor. SOL fiyatı bu nedenle bu seviyelerde tutulabilir görünmüyor. SOL yukarıda belirtilen seviyenin altında kapanırsa, fiyat hareketinin önümüzdeki hafta daha da düşmesini ve ilk destek testini 61.44 dolarda bulmasını bekleyin. Bu seviye Mayıs ortasının en yüksek seviyesiydi ve 2021 yaz rallisinde terse döndü ve o zamandan beri destek için test edilmedi.

Bitcoin bu hafta büyük bir toparlanma kaydetti, ancak genel düşüş trendi yatırımcıları endişelendirecek. Düşüş trendi hala yerinde olduğu için yukarı yönlü potansiyel, kazançların sadece %11’i ile sınırlanabilir. Bununla birlikte, BTC fiyatı 32.650 dolara düştü ve boğaların tarihi indirimlerle büyük Bitcoin parçalarını kapsayabileceği mükemmel bir yavaşlama bölgesinde kaymaya sadece birkaç santim kaldı. Ancak Cuma günü kapanışa girerken, Nasdaq keskin bir şekilde yükseldi ve bununla birlikte, Bitcoin fiyatı en azından düşüş trendi bariyerini test etmek için gelecek haftaya ayarlanmış gibi görünüyor görüşünde analist.

BTC fiyatı Pazar akşamına kadar 38.073 doların üzerinde kapanmaya çalışacak ve 40.000 dolara geri dönüş için zemin hazırlayacak ve önümüzdeki hafta bir yerde 40.750 dolara ulaşılabilir. Bununla, Kasım ayından itibaren azalan kırmızı trend çizgisi devreye girecek ve boğaların onu kırması için tüm yıldızların hizalanması gerekecek. Piyasa hissiyatı ve boğalar sağlam bir inançtan yoksunsa, başarısız bir test mükemmel bir boğa tuzağı sunabilir ve ayılar için fiyat hareketini 32.650 dolara geri itmek için giriş yapabilir.

Küresel ekonominin, enflasyonun büyümeyi sürükleyeceği ve yatırımcıların güvenli limanlar ve savunma hisse senetleri arayacağı bir durumdan ziyade stagflasyon için ayarlandığı riskinin ortaya çıkması nedeniyle, küresel piyasa verileri yatırımcıları bir kez daha düşünmeye sevk edebilir. Analiste göre, boğalar fonlarını çekerken, 32.650 dolara bir dönüş ve tehlike bölgesinde 32.050 dolara doğru kayma tehlikesi bekliyoruz, çünkü ayılar aksi takdirde ihlal etmeye çalışacağından, boğalar için son savunma hattı ve giriş penceresi olarak bu zayıflama bölgesinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir