Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.513
% 3.98
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.513
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Solana Merkezli DeFi Rekabeti Altcoin Fiyatlarında %30’luk Harekete Yol Açtı!

Solana merkezli DeFi protokolleri arasındaki çatışma, ekosistemde büyük bir değişime neden oldu.

MarginFi ve Solend gibi DeFi platformları arasındaki rekabet, Solana ekosisteminde önemli bir hareketlenmeye sebep oldu. Yatırımcılar, MarginFi’den 200 milyon dolarlık kripto para çekerek Solend ve Kamino gibi rakip platformlara yöneldi.

Solend, yatırımcı çekmek için bir token airdropu duyurduktan sonra 24 saat içinde 17 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı. Kamino ise en büyük artışı yaşayan platform oldu ve tek seferde 81 milyon dolarlık yeni girişi çekmeyi başardı.

Solend’in kurucusu 0xRooter, konuyla ilgili yaptığı açıklamada MarginFi ekibinin kendilerini gerçekçi olmayan nedenlerle kötülediğini belirtti:

MarginFi, geçtiğimiz Temmuz ayında Solend’i karalamaya çalıştı ve bu durumu arka kanallar aracılığıyla öğrendik. Yalanlar yaydılar ve sürekli olarak bizi kötülediler.

Bu süreçte, Solend’in yerel token’ı %30’luk bir artışla 1,36 dolardan 1,77 dolara yükseldi. Ancak bu artış kalıcı olmadı ve fiyat kısa sürede 1,36 dolara geriledi.

Buna rağmen, MarginFi hala Solana’nın ikinci en büyük DeFi platformu olarak konumunu koruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir