Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.976
% 6.25
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.976
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Solana Memecoin Coşkusu Yatırımcıları Ağlattı: 25 Milyon Dolarlık Kayıp

Solana memecoinlerine yatırım yapanlar, önde gelen projelerin yarısından fazlasının geliştiricileri tarafından terk edilmesiyle 25 milyon doları aşan bir kayıpla karşı karşıya kaldı.

Solana Kurucu Ortağı Anatoly Yakovenko, daha önce memecoin ön satışlarının tehlikeleri konusunda kullanıcıları uyararak dikkatli olmaya çağırmıştı. Birçok proje vaatlerini yerine getiremedi.

Toplam 100 milyon doların üzerinde fon toplayan 22 Solana memecoin ön satışının yarısından fazlası, bir ay içinde terk edildi.

LIKE, MOONKE, FROG, TEMPLE ve SORRY dahil olmak üzere terk edilen projeler, yatırımcıların 2 milyon doların üzerinde kayba uğramasına neden oldu.

Memecoin çılgınlığı, Base blockchain’e kaydı. ZachXBT bu durumu “Kimse ders almamış çünkü aynı şeyler Base’de de oluyor” sözleriyle yorumladı.

SOL Fiyatı Düştü

SOL token fiyatı, memecoin çılgınlığının ardından önemli bir düşüş yaşadı. Memecoin spekülasyonları ile 200 doların üzerine çıkan SOL, şu anda 154 dolara geriledi. Bu, 13 Nisan’daki 117 dolarlık dipten kısmen toparlanmasına rağmen %23’lük bir düşüş anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir