Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.028
% 5.89
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.028
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ripple SEC’in Para Cezası Teklifinde Geri Adım Attı

Ripple Labs, SEC’in yaklaşık 2 milyar dolarlık para cezası teklifine, 10 milyon dolardan fazla olmayan bir para cezasının daha uygun olacağını öne sürerek geri adım attı. Bu itiraz, bir mahkemenin Ripple’ı kurumsal XRP satışı yoluyla federal menkul kıymetler yasalarını ihlal etmekten suçlu bulmasının ardından geldi ve SEC’in borsalarda ve algoritmalar aracılığıyla XRP satışıyla ilgili diğer iddialarını reddetti.

Ripple, başvurusunda SEC’in düzeltme taleplerine karşı çıktı ve bunları idari aşırılığın kanıtı olarak nitelendirdi. Şirketin avukatları, SEC’in pervasız davranışını kanıtlamadığını ve talep edilen tazminat ve cezaların emsal değerleri aştığını vurguladı. Özellikle Ripple, önerilen cezanın SEC’in dijital varlık davasında diğer sanıklardan aldığı cezadan 20 kat daha fazla olduğunu vurguladı. Ayrıca Ripple, kurumsal satışlardan elde edilen gelir, ödenen gelir vergileri ve zararlar da dahil olmak üzere, dosyasındaki belirli mali ayrıntıları çıkardı. Şirket, SEC’in önerdiği cezaların temeline itiraz ederek, kaybedecek hiçbir kazancının olmadığını ileri sürdü.

Genel olarak, Ripple’ın muhalefeti, SEC’in cezai tedbirlerine karşı sağlam bir duruş sergiliyor ve nihai kararda sivil cezanın önemli ölçüde azaltılmasını savunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir