Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.782
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.782
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Solana Airdrop’u Sonrası, Hangi Meme Coin Büyük Yükseliş Yaşadı!

solana

Solana ağının son günlerde kaydettiği olağanüstü artış, yedi günlük ortalama yeni adres sayısında bir rekor kırılmasına yol açtı. Bu canlılık, Solana ekosisteminin önde gelen platformlarından biri olan Jupiter’de yapılan bir airdrop etkinliği sayesinde tetiklendi.

Bu özel airdrop, belirli kriterlere uyan kullanıcılara, popüler bir meme coin olan WEN’i sunuyor. Katılımcılar, her biri yaklaşık 90 dolar değerinde olan 643,652 WEN alıyorlar. CoinGecko’nun sağladığı güncel verilere göre, WEN’in değeri son 24 saat içinde %37,5 oranında artış gösterdi.

Ancak, bu airdrop, beklenenden daha az katılım aldı. Bu durum, piyasaya sürülmemiş on milyonlarca dolar değerindeki coini ortaya çıkardı. WEN ekibi, airdrop sırasında talep edilmeyen coinlerin yakılacağını duyurdu.

Diğer yandan, TradingView verilerine göre, Solana’nın yerel tokeni SOL da günlük bazda %1,68’lik bir artış yaşayarak, yazı yazılırken 97,62 dolar seviyesinden işlem gördü.

Jupiter kullanıcıları, şimdi de platformun kendi düzenleyeceği başka bir airdrop için hazırlıklarına devam ediyorlar. Kasım 2023 tarihli verilere göre, bu yaklaşan airdrop etkinliğine yaklaşık 1 milyon kullanıcının katılması bekleniyor. Bu etkinlik, Solana ağındaki hareketliliği daha da artırabilir ve kripto para piyasasında yeni bir canlanmaya neden olabilir.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version