Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.050
% 4.12
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.050
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Sinema Salonu Zinciri AMC, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’i Kabul Etmeye Başladı

Dünyanın en büyük sinema zincirlerinden birisi olan AMC Entertainment, kripto paraları kabul etmeye başladı. AMC CEO’su Adam Aron, artık bilet alımları için Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash‘i kabul ettiğini duyurdu. Aron ayrıca Dogecoin’in sinema devi tarafından eklenen bir sonraki kripto para birimi olacağını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Daha önce haberini verdiğimiz üzere Aron, meme kripto para birimi olan Shiba Inu’yu ekleyeceğini doğrulamıştı. Dünyanın en büyük sinema zinciri, başlangıçta Ağustos ayının başlarında Bitcoin’i kabul etmeye başlama planını duyurmuştu. Eylül ayının ortasında Aron, Dogecoin ve Shiba Inu hakkında Twitter anketleri yayınlamadan önce şirketin birkaç büyük altcoin ekleme planı hakkında tweet attı.

Farklı Ödeme Destekleri Etkinleştirildi

AMC, web sitesinde ve mobil uygulamasında Google Pay ve ApplePay’in yanı sıra Paypal desteğini de etkinleştirdi. Ekim ayının başlarında AMC, müşterilerinin Dogecoin de dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimleriyle elektronik hediye kartları satın almalarına izin verdi.

Beklenenden daha iyi bir kazanç raporuna rağmen, AMC hissesi Perşembe günü hafifçe toparlanmadan önce bu hafta %17 kadar düştü. Yakın tarihli bir düzenleyici dosyaya göre, Aron kısa süre önce 25 milyon dolar değerinde hisse sattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir