Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.275
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.275
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Sıcak Gelişme: Bu Bitcoin Borsası İşlemleri Askıya Aldı!

Bitcoin ve altcoin borsası CoinFLEX, zorlu piyasa koşulları nedeniyle müşterilerin para çekme işlemlerini askıya aldı. CoinFLEX, Celsius ve Babel’in benzer eylemlerde bulunmasından sonra bu ay hizmetleri sınırlayan üçüncü kripto şirketi oldu. Borsa orta derecede büyük, ancak kararı kripto pazarını etkilemiş gibi görünmüyor. İşte detaylar…

Bir Bitcoin ve altcoin platformu daha işlemleri askıya aldı

Kripto borsası CoinFLEX, hizmetlerini sınırlayan kripto firmaları listesine katılarak para çekme işlemlerini duraklattı. CoinFLEX bugün yaptığı açıklamada, tüm para çekme işlemlerini duraklatmanın nedeni olarak “geçen haftaki aşırı piyasa koşullarını” gösterdi. Ayrıca “karşı bir tarafı içeren belirsizliğin devam etmesini” gösterdi. CoinFLEX, söz konusu karşı tarafın Three Arrows Capital veya başka bir kredi firması olmadığını da sözlerine ekledi.

Three Arrows Capital, diğer birkaç kripto şirketini etkileyebilecek bir ihtimal olan iflas söylentileriyle karşı karşıya olan bir kripto hedge fonudur. CoinFLEX, para çekme işlemlerini durdurmanın yanı sıra, yerel tokenı FLEX Coin’in (FLEX) ticaretini de askıya alacağını söyledi. Bu hem kalıcı hem de spot ticaret için geçerlidir. Şirket, 27 Haziran’da bir güncelleme sağlayacağını söyledi. 30 Haziran’a kadar para çekme işlemlerine devam etmeyi hedefliyor.

Askıya alma trendini Celsius başlattı

CoinFLEX, bu ay para çekme işlemlerini durduran üçüncü kripto şirketi oldu. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Celsius, 13 Haziran’da para çekme işlemlerini askıya alarak trendi başlattı. Babel Finance, 17 Haziran’da da aynı şeyi yaptı. Ek olarak, Bancor, düşmanca piyasa koşulları nedeniyle Geçici Zarar Koruması adlı bir yatırımcı koruma programını duraklattı. Diğerlerinin aksine para çekme işlemlerini askıya almadı.

CoinFLEX orta büyüklükte bir borsadır. Son 24 saat içinde 500 milyon ila 1.5 milyar dolar arasında bir işlem hacmi var. Bununla birlikte, borsa yatırımcı duygularını veya piyasayı etkileyecek kadar popüler görünmüyor. CoinFLEX’in kararına rağmen Bitcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 3.4 arttı. Yine de, Coinflex’in hizmetleri kapatmaya karar vermesi, diğer şirketleri de bu kararı takip etme konusunda etkileyebilir. CoinFLEX Telegram üyeleri, son birkaç gündür para çekme ile ilgili sorunları zaten bildiriyordu.

CoinFlex CEO’su Mark Lamb Perşembe günü firmanın Telegram kanalına “Paramın %99.X’i şu anda CoinFLEX’te” dedi. “Hiçbiri geri çekilmedi.” diye ekledi. Durum, kripto pazarlarındaki satışlar devam ederken ve sektördeki şirketler baskıyı hissetmeye başladığından, likidite konusunda süregelen endişeleri vurguluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir