Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.612
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.612
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shinsei Bank, Müşterilerini Kripto Parayla Ödüllendiriyor

Japon finans şirketi Shinsei Bank, aktif müşterileri ödüllendiren ve kripto para ödülü karşılığında yeni hesapların açılmasını teşvik eden bir sistem kurdu.

Finans şirketleri girişimler çoğaldıkça, müşterilerini korumak amacıyla ve yeni yatırımcıları kendi safına çekmek için yenilikçi düzenlemeler getiriyorlar. Shinsei Bank da Japonya kripto para sektöründe hacimlerini genişletmek için eski bir stratejiyi modern dokunuşlarla geliştirdi.

Shinsei Bank, Kripto Para Ödül Uygulamasını Başlattı

Shinsei Bank yaptığı bir basın açıklamasında, Japonya’nın kapsamlı internet finans şirketi SBI VC Trade ortaklığıyla yeni bir uygulama başlattığını duyurdu.

Banka, hesap sahiplerini yatırımlar, tasarruflar, hizmet satın alma vb. yoluyla ayırt ettikleri sürece ödüllendirmeyi ve kriptoda verilecek bir ödül tablosu aracılığıyla yeni müşteriler çekmeyi seçti. Shinsei Bank tarafından açıklanan tanıtım kampanyasının bir zaman sınırı olacak, ancak bu, iyi sonuçlar getirirse gelecekte tekrarlanabilir.

Japon bankasının ticari kampanyasının planlanan süresi, 10 Ağustos ile 31 Ekim 2022 arasında geçerli olacak. Yeni bir müşteri hesap açmaya karar verirse, Japon bankası müşteriye yeni açılan hesap için 60 dolar değerinde Ripple (XRP) ya da Bitcoin (BTC) olarak ödül verecek. Mevcut müşteriler ise yaptıkları işlemlere göre kripto değişim kuponlarıyla ödüllendirilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir