Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.616
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.616
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Shina Inu’yu Uçuracak Haber Geldi: SHIB Fırladı!

Piyasa değerine göre en büyük ikinci meme coin olan Shiba Inu (SHIB), görünüşe göre uzun süredir beklenen bir borsa listelemesini sessizce tamamlıyor.

Shiba Inu (SHIB), Robinhood listesine eklendi

Bir listeleme botuna göre, popüler meme token Shiba Inu, kripto borsası Robinhood tarafından listelenmiş gibi görünüyor. Şirket, ürün yelpazesine yeni eklemeyi henüz resmi olarak açıklamamış olsa da, meme token artık resmi web sitesinde görünüyor.

SHIB fiyatı haberlerde %8.3 arttı ve uyuşuk piyasa hareketinin ortasında diğer büyük kripto paralardan daha iyi performans gösterdi. Şu anda Binance borsasında 0.00002479 dolardan işlem görüyor.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Robinhood, Shiba Inu’yu Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Compound (COMP) ile birlikte listelendi ve toplam mevcut kripto para birimi sayısını 11’e çıkardı. Köpek temalı kripto, Robinhood kullanıcıları arasında en çok talep edilen kripto para birimiydi. Meme token’i listelemek için bir Change.org dilekçesi 559.661 imzaya ulaştı.

Shiba Inu listesi bir süredir erteleniyor

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev ve diğer üst düzey yöneticiler, Shiba Inu’nun platformda listelenip listelenmeyeceği konusundaki yakıcı sorudan defalarca kaçınarak topluluk içindeki spekülasyonları körükledi. Kasım ayında, şirketin kripto bölümünün baş işletme görevlisi Christine Brown, şirketin daha az muhafazakar listeleme politikalarına sahip kripto-yerli rakiplerine bir gönderme yaparak, nicelik yerine kaliteyi tercih ettiğini açıkça belirtti. Robinhood, 2018’in başlarında kripto ticareti için destek başlattı ve başlangıçta Bitcoin (BTC) ve Ethereum için destek ekledi. Daha sonra Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash ve Dogecoin’in de listeye dahil edildi.

Kripto piyasasının 2018’den bu yana sıçramalar ve sınırlarla gelişmesine rağmen, şirket şimdiye kadar yeni paraları listelemekten kaçınmıştı. Komisyonsuz borsa, genç Y kuşağı için ticaret uygulaması tercihi haline geldikten sonra 17,3 milyon aktif kullanıcıya sahip. Yine de, hisseleri Ağustos 2021’in en yüksek seviyesinden %86’dan fazla düştü. Hızla azalan ticaret faaliyeti nedeniyle 2021’in üçüncü çeyreğinde gözden düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir