Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.346
% 4.52
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.346
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

SHIB’ten Büyük Başarı: Shiba Inu Şampiyon Oldu!

Dünya çapında kripto para ile ödeme yapmak isteyen bireylere ve işletmelere 16 farklı kripto para birimi ve token dahil olmak üzere hizmetler sunan BitPay’in dört aşamalı yarışmasını Shiba Inu kazandı.

BitPay yarışmasının kazanını Shiba Inu (SHIB) oldu

Oylamada birçok coin ve token birbiriyle yarıştı ve her maçta en çok oyu alan yarışmanın galibi 2021 yılının ikinci yarısına damgasını vuran Shiba Inu oldu. BitPay, bir süredir ödeme hizmetleri sağlamak için Shiba Inu ile birlikte çalışıyor. USDT, USDC, BNB, XRP, Solana ve Cardano gibi kripto ve tokenler turnuvadaki para birimleri arasında yer aldı. BitPay, Shiba’nın şampiyonluğunu aşağıdaki tweet ile paylaştı:

Şampiyon belli oldu! Her turda kesin bir zaferle Shiba Inu Coin (SHIB), 2022 BitPay Parantezinin kazananı oldu! SHIBArmy ateşlendi ve sürüler halinde oylandı. Tebrikler SHIBCoin ve SHIBArmy – bu meme token’in şakası yok!

Shiba Army, kripto camiasının büyük topluluklardan biri ve özellikle Twitter ve Reddit’e hakimler. Büyük işletmelerden SHIB’yi ödeme olarak kabul etmelerini istemekten, önde gelen borsalara listelenmek için dilekçe vermeye kadar her şeyi yaptılar. Topluluk, Robinhood’un Shiba Inu’yu listeleme konusunda o kadar açık sözlüydü ki, şirketin üst düzey yöneticisi herhangi bir röportajda SHIB listelemesiyle ilgili soruları yanıtlamaktan kaçınamadı.

Shiba Inu’nun geleceği

Shiba Inu, gelecekteki oyunu ‘SHIB: The Metaverse’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız Shiba Metaverse hakkında ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Ekip, bu yıl gerçekleşmesi muhtemel olsa da henüz kesin bir çıkış tarihi belirlemedi. Metaverse dışında, Shibarium ekosistemde en çok beklenen diğer proje.

Shibarium, kendi Blockchain’i üzerinde çalışan ve Ethereum’un yüksek gas fiyatlarından kaçınan bir katman-2 ağı. Shibarium’un bu yıl piyasaya sürülmesi muhtemel olsa da henüz bir çıkış tarihi verilmedi. Ayrıca, bu gelişme SHIB’nin fiyatını ölçeklendirme ve onu ‘1 Cent Dream’ yoluna sokma potansiyeline sahip.

SHIB, 24 saatlik zaman diliminde hafif bir yükselişle 0.000026 dolar civarında işlem görüyor. Geçen yıldan bu yana %62,103.3 değer kazandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir