Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.354
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.354
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SHIB’i Bile Yendi: Balinalar, Bu Altcoin’e Hücum Etti!

Shiba Inu (SHIB), uzun zamandır en büyük Ethereum balinalarının cüzdanlarını doldurdu. Ancak şimdi en büyük token pozisyonu sıralamasında yeni bir altcoin ile karşı karşıya.

Ethereum balinaları 506 milyon dolar değerine SHIB tutuyor

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre Shiba’nın yeni bir rakibi var. Söz konusu altcoin, tezgah üstü (OTC) satışlar için kullanılmaktadır. Silverway (SLV), şu anda popülerlik ve en büyük token pozisyonu sıralamasında Shiba’yı geride bıraktı. Bu sıralamada özellikle Shiba Inu (SHIB) ve FTX Token (FTT), uzun zamandır liderlik için mücadele eden iki isimdir.

Silverway (SLV), WhaleStats verilerine göre şu anda dolar değeri açısından ilk 100 ETH balinası arasında en büyük token. Balinalar cüzdanlarda 1,72 milyar dolardan fazla SLV token tutuyor. Bu oran en büyük 100 cüzdanın %40’ını temsil ediyor. Ek olarak, SLV en yaygın olarak tutulan kripto para birimlerinden biri haline geldi. Ancak Silverway (SLV) fiyatı bu satın alımların sonucunda belirgin bir fiyat artışı kaydetmedi. Yazım sırasında son 24 saatte göre %88 düşüşle 0.00007934 dolardan işlem görüyor. Bunun nedeni sadece OTC işlemler için geçici olarak kullanılmasıdır.

Altcoin balinaları Shiba’dan uzaklaşıyor

Şu anda en büyük 100 balina arasında, Shiba Inu’nun toplam değeri 506,9 milyon dolara düştü. Bu miktar balinaların toplam stokunun %11’ini temsil ediyor. Shiba Inu yine de, ilk 100 ETH cüzdanı arasında işlem hacmine göre ilk 10 tokenin listesinde kalmayı başardı. Önceki gün, Shiba Inu fiyatı neredeyse %7 değer kazandı. 24 saatlik işlem hacmi %150’den fazla artarak 925,8 milyon dolara ulaştı. İkinci en büyük meme kripto para biriminin piyasa değeri şu anda 6,8 milyar dolar.

Ethereum balinaları, 145 milyon dolar değerinde FTT tutuyor

Balina istatistiklerine göre, son 24 saat içinde ETH balinaları yüklü miktarda FTT satın aldı. Aynı zaman diliminde FTT, işlem hacmine göre sıralanan en büyük 100 Ethereum cüzdanının ilk 10 listesine geri döndü. 18 Temmuz’da, balinalar 145 milyon doların üzerinde FTT satın aldı. “BlueWhale0116” isimli ETH balinası, tek başına 131.6 milyon doların üzerinde FTT tokeni cüzdanına geçti. Bu satın alma işleminin tek bir işlemde yapıldığının altını çizmek gerekiyor. Ancak satın alma işlemi, FTX tokeninin fiyatını yükseltmede etkili olmadı. Piyasadaki %5’lik yükselişlere rağmen FTT son 24 saatte göre sadece %1 yeşilde. Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere, bugün en çok işlem gören altcoin’lerden biride MATIC oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir