Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.483
% 3.43
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.483
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

SHIB’den Sevindiren Tahmin: Shiba Inu Durmayacak!

Popüler meme coin’i Shiba Inu (SHIB) fiyatı, değişken piyasa koşullarına rağmen yükselmeyi başardı ve bu hafta kripto piyasasının büyük bir kısmından daha iyi performans gösterdi.

Shiba Inu, “Holder Etkinliği”ni başlattı

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere SHIB Metaverse öncesi güçlü arazi satışları, Robinhood listelemesi, balina alımları ve daha fazlası bu hafta SHIB fiyatlarını destekleyen faktörler arasında yer alıyor. Yakın tarihli bir güncellemede, Shiba Inu’nun sanal dünyasında bir arazi müzayede etkinliği sona erdi ve bir sonraki aşamasına geçti.

SHIB’nin 72 saatlik satış etkinliği, piyasadaki kripto para için hype tutmayı başardı. Büyük kripto paralar kırmızı endeksler basarken, Shiba Inu tokeni son 7 günde %8’in üzerinde artış kaydetti.

SHIB’nin Metaverse’inde ilk teklif verme olayı sona erdiğinde, ekip ‘Holder Event’ olarak adlandırılan, arazi elde etmek için ikinci aşamayı duyurdu. Bu kapsamda ilk etkinlik sırasında satın alınmayan araziler, doğrudan LEASH veya SHIBOSHI sahiplerinin kullanımına sunulacak. SHIB, bu etkinliğin sabit fiyatlarla ve yedi gün boyunca devam edeceğini belirtti.

Raporlara göre, SHIB’nin Diamond Teeth katmanındaki bir arazi parçası için verilen en yüksek teklif, yaklaşık 6,5 Ethereum veya yaklaşık 20.000 dolara gitti. Arsa için teklif tutarı, Holder Event’da olduğu gibi sabit kalacak. Ancak arsa satın almak için sabit bir üst sınır bulunmuyor.

ETH balinaları hala SHIB tokeni satın alıyor

Ethereum (ETH) balinaları da arada SHIB tokeni’nin biriktirmeye devam ediyor. “BlueWhale0073” adlı bir ETH balinası, 5,7 milyon dolar değerinde 237 milyardan fazla SHIB tokeni satın aldı. Son alımlar, tokeni, son 24 saat içinde En Büyük ETH cüzdanları tarafından satın alınan ilk 10 kripto para listesine de yerleştirdi. En büyük Ethereum balinaları, 1,3 milyar dolar değerinde Shiba Inu kripto parasını elinde tutuyor.

Bu arada Shibburn’e göre, yanma sürecinin yavaşlamadığını belirtelim. Son 24 saatte, sadece 24 işlemde ölü cüzdana 344 milyondan fazla Shiba Inu tokeni gönderildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir