Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.845
% 4.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.845
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Shibarium Katman 2 Ağı Betası Başlıyor

Shiba Inu

Shiba Inu geliştiricileri, yakında yayınlanması beklenen katman-2 blok zinciri Shibarium beta sürümü hakkında detaylı bilgi paylaştı.

Shiba Inu topluluğu yakında yayınlanması beklenen Shibarium katman -2 blokzinciri ile ilgili oldukça heyecanlı. Geliştirici ekip son yaptıkları duyuruda gerçekleşmesi beklenen beta süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekip tarafından yapılan duyuruda, Shibarium’un, topluluğun projeyi inşa etmesine, büyütmesine ve kurucusunun vizyonunu yerine getirmesine olanak tanıyan bir araç sağlamak için geliştirildiğinin altını çizdi.

Bazı kullanıcılar Shibarium’u, SHIB fiyatını artırmanın bir yolu olduğuna inanırken, geliştiriciler böyle bir hedefin olmadığını belirtti.

“Sabır çok önemli ve bazıları Shibarium’u bir fiyat yükseltme aracı olarak görüyor, ancak projenin odak noktası bu değil ve hiçbir zaman da olmadı.”

Geliştiriciler, yeni güncellemenin amacının, küçük işlemler için giriş engellerini kaldırarak hızı yükseltmek, merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine izin vererek ve NFT’leri entegre ederek “Shiba ekosisteminde devrim yaratmak” olduğunu belirttiler.

Geliştiriciler sürüm için kesin bir tarih vermezken, ekip zaman çerçevesiyle ilgili tüm sorulara yanıtlarının “yakında” olduğunu yineledi.

Açıklamada  Shibarium’un oyuncuların merkeziyetsiz bir şekilde etkileşime geçip işlem yapabilecekleri yeni bir metaverse ve oyun ekosisteminin önünü açacağı vurgulandı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir