Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.047
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.047
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Shiba Inu’nun oyunu “Shiba Eternity” için sayılı günler kaldı

Uzun zamandır beklenen Shiba Inu oyunu Shiba Eternity için artık sayılı günler kaldı.

Bugüne kadar sadece 3 ülkede test versiyonu açılan Shiba Eternity için yeni bir indirim tarihi verildi. Oyunun test aşamalarının tamamlanmasının ardından 1 Ekim günü tüm dünyaya sunulması bekleniyordu ancak Shiba Inu, bekleyenlere sürpriz yapmak isteyerek oyunun indirim tarihini ertelediğini açıkladı.

Shiba Eternity çıkış tarihi belli oldu

Shiba Inu’nun heyecanla beklenen Shiba Eternity adlı kart oyununun dünyadaki tüm kullanıcılar için çıkış tarihi belli oldu. Shibtoken Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre Shiba Eternity oyunu, Android ve iOS mağazalarında 1 Ekim 2022 yerine 6 Ekim 2022’de yerini alacak.

Gecikme nedenleri şu şekilde açıklandı:

Söz konusu açıklamaların ardından Shiba Inu baş geliştiricisi, 1 Ekim 2022 günü oyunun tüm bilgi ve planlarının yayınlanacağını açıkladı. Henüz test aşamasında olan Shiba Inu oyunu şimdiden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir