Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.145
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.145
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Inu’dan Bomba Türkiye Hamlesi: Bakanla Görüştü!

AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Maliye Bakanı Mustafa Elitaş, Shiba Inu (SHIB) topluluğu ile görüştü. SHIB lider geliştiricisi Shytoshi Kusama’ya göre, bir ülkenin ekonomi bakanı Shiba Inu’yu tartışırken, haberler Shiba ordusu için zorlayıcı. Mustafa Elitaş, Shiba Inu Türkiye ile Shiba Inu’yu inceledi. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Shiba Inu işlemleri Bitcoin’i aşmıştı

Shiba Inu Türkiye, Mustafa Elitaş başkanlığında Türkiye Parlamento Yetkilileri ile Shiba ekosisteminin ele alındığı yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Gelişme, 2021 ve 2022’de liranın keskin bir devalüasyonu sırasında SHIB ve Tether ile Türk Lirası çiftlerindeki alım satım faaliyetinin Bitcoin’den beş kat daha yüksek olmasından kaynaklanıyor.

Türk lirası, 2021’de dokuz kez dolar karşısında zayıfladı. 2022’nin başından beri para birimi hafif düşüş yaşamaya devam etti. Türk Lirası, dünyada dolar karşısında en çok düşen üçüncü para birimi oldu, sadece Küba pezosu ve Libya dinarı, Lira’dan daha kötü performans gösteren para birimleri idi. İstanbul merkezli bir kripto yatırımcısı olan Sabri Aygün, şunları söyledi:

Türk vatandaşlarının önceliği altın ve dolar. Ayrıca BTC pahalı olduğu için SHIB, VET, XRP gibi ucuz kripto para birimleri satın alıyorlar. Türkiye’deki traderlar da dolar maruziyeti için bir araç olarak Tether kullanıyor. USDT tutuyorum çünkü farklı borsalara USDT göndermek hızlı ve ucuz ve aynı zamanda spot ve vadeli işlemler arasında geçiş yapılıyor.

Türkiye’deki yatırımcılar Shiba Inu’ya yöneldi

Yazının yazıldığı sırada bir Bitcoin 574.546.98 lira, USDT 14.6 lira ve bir Shiba Inu neredeyse 0.00033622 lira civarında işlem görüyor. Liranın süregelen değer kaybı, Shiba Inu’nun itibarı ve sürekli gelişen ekosistemi, Türk nüfusunu SHIB’e yoğun bir şekilde yatırım yapmaya yöneltti. Bu nedenle SHIB, Mustafa Elitaş tarafından Türkiye’deki SHIB ordusu ile tartışıldı.  Bu arada SHIB’in yaratıcısı Shytoshi, Shiba Inu Türkiye’nin tweet’ine “Müthiş haber. Küresel benimseme büyümeye devam ediyor. Teşekkürler Shib Ordusu!”, diyerek cevap verdi. Ayrıca Mustafa Elitaş’a Türkiye’deki SHIB topluluğu ile buluştuğu için teşekkür etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir