Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$59.942
% 3.36
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 59.942
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Shiba Inu’da Tarihi Gelişme! Gözler Shibarium’a Döndü, 7 Günden 45 Dakikaya Düştü!

Shiba Inu Shibarium

Bone ShibaSwap token işlemlerinde ortaya çıkan hacim, son Shibarium köprü geliştirmelerinin ardından BONE transfer süresinde önemli bir azalmayı tetikleyerek %15 oranında artış gösterdi.

Bone ShibaSwap token yatırımcılarının BONE varlıklarını 45 dakika gibi rekor bir sürede taşıyabilecekleri açıklandı. Bu, Shibarium’un teknolojik ilerleme konusundaki kararlılığını ve aynı zamanda kolaylaştırılmış işlemler sürecini de yansıtıyor.

TheShibDaily’de görev alan Shiba Inu geliştirme ekibi tarafından sağlanan verilere göre, kullanıcılar BONE token’larını Shibarium’dan Ethereum ağına taşımak için yedi günlük bir bekleme süresiyle karşı karşıyaydı. Bir haftalık bekleme süresi boyunca BONE token’ları, kullanıcıların Layer-2 (L2) çözümü Shibarium ile etkileşime girme süresini uzatmayı amaçlayan bir kilitlenme dönemini de beraberinde getiriyordu.

Bu etkileşim süresi, Bone ShibaSwap fiyatı için olası bir destekleyici güç olarak görülüyordu. Aynı zamanda, fiyat üzerinde etki yaratmak için etkileşim süresinden yararlanan bir dönemde stratejik bir değişikliğe de işaret ediyordu.

Ancak ağ, BONE için olası piyasa değeri faktörleri olarak kullanıcı deneyimi, ağ verimliliği ve ekosistem istikrarına öncelik veriyor.

Shibarium ve Shiba ekosistemi teknoloji ve pazarlama uzmanı Lucie Sasnikova, X (eski adıyla Twitter) aracılığıyla bir açıklama yaparak durumu netleştirdi. Bundan böyle ekosistem katılımcıları, topluluk üyelerinin ve ağ sakinlerinin rahatlığı için daha sorunsuz süreçlerin keyfini çıkaracak.

Shibarium L2’nin hakimiyeti de Merkezi Olmayan Finans (DeFi) protokolleri arasındaki bu yükselişten yararlanmaya hazırlanıyor.

DefiLlama tarafından sağlanan verilere göre, Shibarium’daki Kilitlenen Toplam Değer (TVL), beş günlük bir süre zarfında %17 artarak 24 Mayıs’ta 2,11 milyon dolardan 2,47 milyon dolara yükseldi.

BONE Token Transferleri

Shibarium geliştirme ekibi, yeni sisteme bakıldığında bu durumun Shibarium ekosisteminden tüm BONE token çıkışları için bir kontrol noktası olarak hizmet edeceğini de belirtiyor. Yeni sistem kapsamında:

BONE sahipleri varlıklarını daha hızlı yönetebilecek.

Proje geliştiricileri L2 zincirinde karmaşık ve acil uygulamalar geliştirebilecek.

Elde edilen bilgilere göre, bu geliştirme yalnızca mevcut transferler için geçerli olacak. Daha açık bir ifadeyle, yükseltmeden önce işleme giren token’lar yedi günlük beklemeye tabi kalmaya devam edecek. BONE fiyatı son 24 saatte yaşanan %1,6’lık düşüşün ardından 0,6926 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Shiba Inu’da Tarihi Gelişme! Gözler Shibarium’a Döndü, 7 Günden 45 Dakikaya Düştü!” te bir düşünce

  1. Pingback: Shiba Inu (SHIB) Büyük Bir Sürpriz Yapmaya Hazır Mı? - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir