Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.864
% 5.67
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.864
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu ve DOGE Tahmini: Analist Bu Seviyeleri Bekliyor!

Dogecoin (DOGE), düşen bir kama formasyonun alt trend çizgisini test ederken, Shiba Inu (SHIB), Aralık ayının kritik destek seviyesini aşındırıyor. Bu yazıda, tecrübeli analist Jonathan Morgan’in teknik analizlerine göz atalım ve her iki meme coin/token için fiyat tahminlerini alalım.

Dogecoin, 0.28 dolara dönmeden önce bir satın alma fırsatı sunuyor

Dogecoin fiyatı, mum grafiğinde ve Nokta ve Şekil grafiğinde güçlü yükseliş eğilimi kalıpları geliştiriyor. Bununla birlikte, analiste göre eğilim muhtemelen çok yakında şiddetli bir geri dönüş veya sağlam bir düzeltici hamle bulacaktır. Mum grafiğindeki bu tersine dönüşün birincil nedeni, düşen bir kama formasyonundan kaynaklanıyor. Kama formasyonları, aşırı alım/aşırı satım piyasasını tanımlar ve fazlalığı temsil eder. Yükselen bir kama, aşağı yönlü bir geri dönüş formasyonudur ve düşen bir kama, bir yükseliş tersine dönüş formasyonudur.

Dogecoin, düşen bir takozun alt trend çizgisinin tam karşısında. DOGE, günlük kapanış ile Kijun-Sen arasında maksimum ortalama seviyeler yaratırken, bu aşırı uçlarda işlem görüyor ve ortalama bir dönüş hareketinin yükselişine dair uyarı veriyor. Analiste göre Dogecoin fiyatı için teorik long pozisyonu, 0.17 dolarda bir satın alma emri, 0.15 dolarda zararı durdurma emri ve 0.28 dolar kar hedefidir. Bu teknik seviyeler, girişten itibaren yaklaşık %69’luk bir kar hedefiyle 5.5:1’lik bir ödül/risk kurulumunu temsil eder. Ek olarak, iki ila üç kutuluk bir son durak, girişten sonra elde edilen herhangi bir kârın korunmasına yardımcı olacaktır.

Shiba Inu, 0,000775 dolar hedefini koruduğu için kritik desteği elinde tutuyor

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Morgan’a göre Shiba Inu için long pozisyonu; 0,0000375 dolar civarında giriş, 0,00000275 dolar civarında zararı durdurma ve 0,000775 dolar civarında kar al hedefidir. Bu teknik fikri, girişten %100’ün üzerinde bir kâr ile 4:1 ödül/risk kurulumunu temsil ediyor. İki ila üç kutuluk bir takip eden durdurma, girişten sonra elde edilen herhangi bir kârı koruyacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir