Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.520
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.520
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Shiba Inu (SHIB), Piyasa Değerine Göre 12. Sıraya Yükseldi

SHIB, yaşadığı son yükselişin ardından DAI‘yi koltuğundan indirerek, piyasa değerine göre belirlenen sıralamada 12’inci sıraya yükseldi.

Dünyanın ilgisini üzerine çeken SHIB, stablecoin hizmet sağlayıcısı Dai’yi geride bırakmayı başardı. Güne yükselişle başlayarak, yaklaşık olarak 6.6 milyar dolar piyasa değerine ulaştı. Anlık verilere göre Dai’nin değeri, 6.5 milyar dolara yakın durumda.

SHIB Neden Yükseliyor? Shiba’nın Yükselişinin Sebebi Ne?

Ekosisteminde meydana getireceği geliştirmelerle gündemde yer edinen SHIB, son olarak duyurduğu SHIB Eternity ile kullanıcıların beğenisini kazandı. Popüler token, yapılacak çeşitli yakımlar ve piyasaya sürülecek yeni projelerle dolaşım arzını azaltmayı hedefliyor.

Bir oyun platformu olan SHIB Eternity, yakın zamanda piyasaya çıkacağını topluluğuna duyurdu. Gelecek olan bu oyun ile birlikte fiyat istikrarının da yükseliş yönlü sağlanması bekleniyor. Piyasa değer analizine göre çok ciddi bir konuma yükselen popüler token, dolaşımdaki arzı azaltmayı hedefliyor. Oyun platformu sayesinde gerçekleştirilmesi planlanan yüzde 5’lik yakım oranı, piyasa değerini de olumlu ölçüde etkileyecek.

Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği oyun platformu ve yakım planlaması, SHIB için fiyat yükselişine sebep oluyor. Önümüzdeki günlerde yaşanılacak geliştirmeler sayesinde, token değerinin düzenli olarak yükseleceği öngörülüyor.

Shiba Grafik Analizi, Yükseliş Sürecek Mi?

Popüler token SHIB, duyurduğu oyun platformu ve yakım planlaması sayesinde fiyat istikrarı yakaladı. Metriklerin alım yönüne doğru evrilmesi ve kripto boğalarının yoğun ilgi göstermesi ile ilerleyen günlerde de yükselişine devam edeceği iddia ediliyor.

AMBCrypto analizine göre, gelişmelerden önce yaşanılan aşırı satış baskısının olumlu olduğu, yakın zamanda bir yükseliş gerçekleştirebileceği ön görülüyor. Özellikle boğaların ortaya çıkacağının altını çizen kurulıuş, tokenin sosyal medyadaki trendinin de etkili olacağını iddia etti.

Analistlerin belirlediği 0,00001300 dolar direncinin yakın zamanda kırılacağı iddia ediliyor. Grafik analizlerinden yola çıkan AMBCrypto’ya göre, direnç seviyesinin aşılması ile yeni bir SHIB rallisi başlayabilir. Destek seviyesi 0,00001020 dolar’ın oldukça üstünde olan token için, olası bir ayı piyasası beklenilmiyor.

SHIB ve DOGE’nin Rekabeti

Dünyanın yoğun ilgi gösterdiği ilk meme tokeni DOGE, geçtiğimiz boğa döngüsünde güçlü bir yükseliş yaşamıştı. Ancak projenin arz basma özelliği ve sadece eğlence tokeni olarak kalması gözleri SHIB’e çevirdi. Sınırlı bir arza sahip olan SHIB, farklılaşmak ve markalaşmak amacıyla çıkardığı ekosistemiyle biliniyor. Özellikle merkeziyetsiz bir borsa çıkarmaları güçlü bir etki yarattı. Ekosistemin etkisiyle zaten sınırlı olan arzını daha da azaltacak olması popüler tokeni, DOGE rekabetinde ön plana çıkarıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir