Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.379
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.379
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Inu (SHIB) Fiyatı, Son 24 Saatte Yükselişe Geçti!

Popüler meme token Shiba Inu (SHIB), %25’lik bir fiyat artışının ardından Avalanche’ı geçerek 11. sıraya oturdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Shiba Inu’nun fiyatı, son 24 saat içinde yaklaşık %25 oranında arttı ve kripto para piyasasının geri kalanından çok daha iyi performans gösterdi. Meme token, şimdi Avalanche’ı geçti ve şimdi bir kez daha rakibi Dogecoin’i devirmeye yakın.

En son artış, en büyük kripto borsalarından biri olan Kraken’in SHIB’i listeleyeceğini duyurmasından sonra gerçekleşti. Coingecko’ya göre dünyanın sekizinci en büyük kripto para borsası olan Kraken, meme token’ların patlamasından sonra çok popülerlik kazanan Dogecoin’den ilham alan bir kripto para birimi olan Shiba Inu’nun (SHIB) trade’ini desteklemeye başlayacağını duyurdu.

Listeleme haberi dışında, “Gimli” lakaplı gizemli bir Ethereum balinası, 1 milyon dolar değerinde ek 24,8 milyar SHIB token daha satın aldı. Balina ayrıca Ethereum blok zincirindeki en büyük metaverse token’ı olan Decentraland‘a (MANA) sahip.

Bu arada Shiba Inu, 28 Ekim’de ulaştığı ATH’sinden hala %43 oranında geride bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version