Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.201
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.201
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu (SHIB) ATH’sinden %40 Oranında Uzakta!

Shiba Inu (SHIB) için son birkaç gün zorlu geçti. Son zamanların en popüler meme kripto parası son 24 saatte %5, son 7 günde ise %20 oranında değer kaybı yaşadı. Bitcoin, Ethereum, Solana gibi diğer kripto paralar son birkaç gün içinde tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşırken, Shiba geride kaldı gibi duruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yukarıdaki grafik, şu anda SHIB’in iki hafta önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.00008845 dolardan yaklaşık %40 oranında geride olduğunu gösteriyor.

Düşüşe Rağmen İnsanları Çekmeye Devam Ediyor

Bu düşüşe rağmen, meme coin hayranları ve kullanıcıları kripto paranın arkasında toplanmaya devam ediyor. Shiba’nın web sitesinde yayınlanan CERTIK denetim raporuna göre, 985.000’den fazla kişi bir miktar SHIB’e sahip. Ek olarak, bu hafta Shiba Inu’nun Twitter takipçi sayısı 1.8 milyona ulaştı ve Ethereum’un Twitter’daki takipçi sayısını geride bıraktı. Bunlar, Shiba Inu projesi için genişleyen topluluk desteğinin olumlu işaretleri.

Ama dikkat edilmesi gereken noktalar da var.

Shiba’nın dolaşımdaki arzı oldukça yoğundur. Blockchain araştırmacısı Etherscan.io’ya göre, SHIB’nin toplam mevcut arzının %63.6’sı 10 cüzdan tarafından tutuluyor. Shiba’nın kendi denetim raporu bile mevcut arzının %53,9’unun dört cüzdanda tutulduğunu gösteriyor. Bu kişilerden herhangi biri Shiba birikimlerinin önemli kısımlarını satmaya karar verirse, bu özellikle ufak yatırımcılar için risk teşkil eder.

İkincisi, şu an itibariyle Shiba için en iyi kullanım durumu bir ödeme yöntemi olmasıdır. Ancak Cryptwerk’e göre sadece 112 tüccar SHIB kabul ediyor. Bu yazı itibariyle Bitcoin kabul eden 7586 tüccar var; 3887 tüccar Ethereum’u kabul ediyor; ve Litecoin’i kabul edenlerin sayısı ise 3127.

Uzun vadeli değer sağlamak için bu iki noktanın geliştiriciler ve büyüyen topluluk tarafından ele alınması gerekir.

Shiba geliştiricileri, sınırlı kullanım durumunu fark ettiler ve topluluğa fayda ve değer katmaya yardımcı olmak için iki token daha yarattılar: LEASH token’ının bir değer deposu olarak hizmet etmesi beklenirken, BONE token’ının bir sadakat ödülü ve oylama/yönetim görevi görmesi bekleniyor.

Muhtemelen, Shiba’nın şu anda en değerli yönü topluluğun gücü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir