Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu Sert Düştü: Sıradaki Seviye Bu Olabilir!

Shiba Inu (SHIB), büyük altcoin’ler düşerken fiyat noktasına sıfır ekledi. Kripto analisti Tomiwabold Olajide, SHIB’in bundan sonraki yönünü tahmin etmeye çalışıyor.

Shiba Inu bundan sonra nereye gidecek?

Shiba Inu, yüzde binler oranında artış kaydettiği Ekim 2021’in başlarında en son görülen seviyelere döndü. Bu yüzden fiyat etiketine fazladan bir sıfır ekledi. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere SHIB, 28 Ekim 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000088 dolara ulaştı. Bir süre desteğin 0,000010 dolar civarında işlem gördü.

Kripto analisti Tomiwabold Olajide daha sonra boğaların, piyasadaki son fiyat düşüşleri arasında zemin kaybettiğini belirtiyor. Shiba Inu 12 Haziran’da 0,0000083 dolara düştü ve şu anda destekle uğraşıyor. Analist, bu destek başarısız olursa, bir sonraki durağın 0,000007 dolar işaretine yakın olması muhtemel.

Bu durumda bir yükseliş trendi ve onu canlandırmak için ne gerekiyor? Analist, bunun şçin alıcıların fiyatı 0,0000146 dolardan bariyerin üzerine itmesi gerektiğini belirtiyor. Aksi takdirde fiyatın mevcut konsolidasyon aralığına geri dönmesinin olası olduğunu söylüyor.

SHIB, balinaların ilk 10’unda yer alıyor

WhaleStats’a göre SHIB, son 24 saat içinde en büyük 500 ETH balinası arasında işlem hacmi açısından ilk 10 varlığa geri döndü.

Shiba Inu ayrıca balinalardan satın alma baskısı ile karşı karşıya. SHIB, en büyük 500 ETH balinası arasında en çok satın alınan 10 token arasında yer alıyor. Basın zamanında SHIB, kripto piyasasındaki son düşüşlere paralel olarak yaklaşık %11 değer kaybetti. Bu düşüşle 0,00000856 dolardan işlem görüyor.

Bu, ortalama SHIB bakiyesinin ve balinaların tuttuğu değerin düşmesine neden oldu. Şu anda, en büyük 500 ETH balinası, 544.698.614 dolar değerinde SHIB’yi ‘tutuyor’.

Yaygın satışın ortasında SHIB, piyasa değerine göre kripto para sıralamasında 17. Sıraya geriledi.

Shiba Inu medyanın ilgisini çekiyor

Öte yandan Shiba Inu medyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Bir SHIB hayranı Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

Topluluğun gücü inanılmaz. Arjantin’in bugün neyi mümkün kıldığını size göstermek istiyorum. chulkinet “Buenos Aires” kentindeki radyo programında istasyonda: UrbanaPlayFm Shiba Inu’dan bahsetti. ShibaInuArmyArg çabasını takdir ediyoruz.

SHIB, Buenos Aires, Arjantin’de bulunan en yüksek puanlı FM kanallarından biri olan ‘Urbana Play 104.3 FM’de bir radyo programında yer aldı. Bu arada SHIB’in geliştiricisi Shytoshi Kusama, Welly’nin tweet’ini yeniden paylaştı. Ayrıca, Welly NFT’lerinin son ve halka açık aşamasının yayına girdiğini ve kalan NFT’lerin basılmasının beklendiğini belirtti.

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi, Welly NFT’lerinin amacına ışık tuttu. Shytoshi Kusama daha önce NFT’lerin belirli Welly lokasyonları için akıllı sözleşmeler olarak hareket eden, üyelik araçları olmaları için oluşturulduğunu belirtmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir