Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.651
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba Inu Mucidi Sonunda Paylaştı: Beklenen Haber Geldi!

Shiba Inu geliştiricisi Kusama sonunda Shiba Inu (SHIB)’nun CCG oyununun grafiklerini paylaştı. Bu durum, SHIB ekosisteminde heyecan yarattı ve yatırımcıları sevindirdi. İşte detaylar…

Shiba Inu geliştiricisi, oyun için yeni gelişmeleri paylaştı

Shiba Inu projesinin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, yaklaşmakta olan SHIB Collectible Card Game (SHIB CCG) adlı oyna-kazan (P2E) oyunu için önemli bir güncelleme paylaştı. Shiba Inu liderine göre, oyunun geliştiricileri, yaklaşmakta olan SHIB CCG için bir görevde Shiboshi Social Club’ı etkinleştirecek. Kusama ayrıca oyundan, kafasına beyzbol sopasıyla vurulan bir Shiboshi’nin gösterildiği ve üzerinde “Bonk!” yazan bir yazı bulunan bir grafik paylaştı. Kusama, kart görüntüsünün oyunda yer alan bir 3D Shiboshi olduğunu açıkladı.

Son tweetinde Kusama, Shiba Inu projesini eleştirenlere bir uyarıda bulundu ve “Sonunda FUD’layanlar için: BONK” dedi. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere FUD, kriptoda ve genel ekonomide “korku, belirsizlik ve şüphe” anlamına gelir ve piyasada derin bir endişe hali olduğu anlamına gelir. Bu, meme coin projesinin baş geliştiricisinin geçen hafta, yaklaşmakta olan CCG oyunundan bazı grafikleri paylaşacağını açıklamasından bir hafta sonra geldi. Shytoshi, aşağıdaki ifadeleri kullanmıştı:

Ayrıca Shib CCG’miz için PlaysideStudios’ın oluşturduğu BÜYÜK bir sanat eserini gördüm. Paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Harika iş arkadaşları.

Ryoshi, bir yıl sonra yeniden döndü

Bu arada, güncelleme, Shiba Inu’nun Ryoshi adlı kurucusunun bir yıl sonra yeniden ortaya çıkıp tüm tweet’lerini ve Medium blog gönderilerini sildiği dünkü gelişmeyle aynı zamana denk geliyor. Ryoshi, Twitter profil resmini yaklaşan oyunda yer alacak bir 3D Shiboshi ile değiştirdi. Ryoshi’nin ortaya çıkmasının ardından tahmin oyununa katılan bazı SHIB sahipleri, topluluğun yaklaşan bir güncelleme için hazırlık yapması gerektiğini önerdi.

İlginç bir şekilde, Kusama’nın CCG’den bir grafik paylaşması 24 saat kadar sürmedi. Görünüşe göre SHIB CCG, daha önce de planlandığı gibi Eylül 2022’nin başlarında piyasaya sürülecek. Bu sırada topluluk, uzun bir süredir oyna-kazan oyununu oynamaya başlamak için sabırsızlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir