Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.123
% 6.18
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.123
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu İçin Beklenen Haber Geldi: Tarih de Koyuldu!

Popüler meme coin’i Shiba Inu (SHIB) yatırımcılarının merakla beklediği haber geldi. Shiba Inu yanma portalı ödülleri veya Ryoshi Vision ödülleri kısa süre içinde holder’lara gidecek.

Shiba Inu yanma portalı ödülleri yakın zamanda geliyor

ShibaSwap DEX Twitter hesabı, Shiba Inu yatırımcılarının merakla beklediği bir habere ilişkin paylaşım yaptı. Buna göre, çok beklenen SHIB yanma portalı ödüllerinin veya Ryoshi Vision ödüllerinin 26 Haziran’dan sonraki 48 ile 72 saat içinde dağıtılması mümkün. Bununla birlikte ShibaSwap DEX ekibi, ödüllerin serbest bırakılması ve ardından tamamlanması üzerine başka bir güncellemeyle gelişmeleri bildireceğini söylüyor.

SHIB yakma portalının amacı ve etkisi ne?

Yanma portalı olan ShibBurn, Nisan ayının sonlarında, Shiba Ekosistemini genişletmeye çalışan bir ERC20 tokeni olan RYOSHIS VISION’ın yaratıcıları ile işbirliği içinde oluşturuldu. SHIB ekibi, portalın amacını şu şekilde açıklıyor: Yanma portalını, SHIB brülörlerini RYOSHI Ödülleri şeklinde pasif bir gelir onayı ile ödüllendirmek için oluşturduk. Ayrıca, tüm RYOSHI işlemlerinin %0,49’u burntSHIB holder’larına gidecek.

Ayrıca ekip, Shiba Burn Akıllı Sözleşmesini de başlattı. Bunun, projelerin bir ‘BURN Pool’ oluşturması ve SHIB tokenlerini yakması için ödüller vermek amacıyla kullanılması mümkün. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, SHIB holder’ları tokenlerini yakmak için akın etti. Bu esnada, SHIB yakma portalının başlatılmasından sonraki 24 saat içinde şaşırtıcı bir şekilde sekiz milyar token ölü cüzdana gitti. İlk yakmanın üzerinden neredeyse iki ay geçtiği için artık daha fazla SHIB tokeni yandı.

19 Haziran itibariyle son raporlar, 55 milyardan fazla SHIB tokeninin yanma cüzdanına gönderildiğini gösteriyor. Kullanıcıların, SHIB tokenlerini bir yanma adresine göndererek, bunları dolaşımdaki arzdan kalıcı olarak kaldırması mümkün. Bu yöntemle, bir token kıtlığı yaratmaya çalışıyorlar. Kıt hale gelen, tokenin fiyatının da doğal olarak artmasını sağlamış oluyorlar.

Shiba Inu fiyat performansı ve balina hareketleri

SHIB, 21 Haziran’da kripto piyasasındaki en büyük kazananlardan biri oldu. Meme coin’i haftalık bazda %45’ten fazla keskin bir artış kaydetti. SHIB, basın zamanında, son 24 saat içinde ise %2,44 artışla 0,00001155 dolardan işlem görüyordu. Öte yandan meme coin’i son piyasa çöküşünde ciddi darbe aldı. Mevcut durumda, 0,00008845 dolarlık ATH seviyesinden %87 uzakta duruyor.

Ayrıca balinalar arasında SHIB birikimi devam ediyor. Balina izleme platformu WhaleStats’a göre, son 24 saatte en büyük 500 ETH balinası arasında işlem hacmi bakımından ilk 10 token arasında yer alıyor. Buna ek olarak şu anda, en büyük 2.000 ETH balinası 672.830.327 dolar değerinde SHIB tutuyor. Bu arada Shiba Inu holder sayısı 1.189.608’e yükseldi ve Haziran ayında önemli bir büyüme kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir