Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.582
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.582
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba Inu Heyacan Verici Projeyi Duyurdu: Shiberse Geliyor!

Shiba Inu (SHIB) geliştiricileri bir metaverse projesi duyurdu. Shiba Inu isimli kripto para biriminin resmi Twitter hesabı, kripto paranın ekosistemi etrafında merkezlenecek   bir metaverse projesini açıkladı. SHIB tokeninin fiyatı, gün içi en düşük 0.00001865 dolardan neredeyse %12 toparlandı. Coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Shiba Inu (SHIB) iddialı bir proje ile geliyor!

Uygun bir şekilde “Shiberse” olarak adlandırılan bu proje, SHIB topluluğuna “sürükleyici bir deneyim” sunacak. Duyuruya, ormanın ortasında dişlerinde bir çekiç tutan bir Shiba Inu köpeğinin karikatürize edilmiş bir resmi eşlik etti. Topluluğu kızdırmak için geçen hafta SHIB Twitter hesabı tarafından resmin bulanık bir versiyonu yayınlandı.  Projeyle ilgili ayrıntılar şu ana kadar yetersiz kalıyor, ancak geliştiriciler yakında daha fazla ayrıntı ortaya koyacağına söz veriyor.

SHIB topluluğunun resmi Discord sunucusunda yayınlanan bir mesajda, ShibaSwap geliştiricisi Eric M, Shiberse’nin SHIB ekosisteminin farklı bulmacalarının (tokenler, merkezi olmayan borsa, oyunlar) bir araya geleceği bir yer olacağını iddia ediyor.  Eric M, metaverse projesinin adının henüz kesinleşmediğini belirterek, kullanıcıları dolandırıcıların kurbanı olmamaya çağırdı. Başka bir mesajda Eric, metaverselerin “kalmak için burada” olduğunu yazıyor ve topluluğun yeni projenin en önemli parçası olduğunu ekliyor.

Bloomberg: Metaverse 800 milyar dolarlık bir endüstri olabilir!

Dijital ve fiziksel dünyaların yakınsamasını ifade eden “metaverse” terimi, sosyal medya devi Facebook yeniden markalaşmayı açıkladıktan sonra, görünüşe göre bir gecede teknolojideki en popüler terimlerden biri haline geldi. Walmart ve Nike gibi büyük şirketler artık savaşa giriyor. Bloomberg Intelligence, metaverse pazarının sonunda 800 milyar dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir