Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.144
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.144
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba Inu Duyurdu: SHIB Türkiye Televizyonlarında!

Shiba Inu (SHB), son 48 saat içinde özellikle sosyal medya ve kripto haber sitelerinde popüler bir kripto para birimi haline geldi. Buna Türk medyasında yer alması da eklenmiş oldu.

Shiba Inu (SHIB)’in Türkiye’deki tanınırlığı ve popülaritesi artıyor

Türkiye’de yayın yapan önde gelen ücretsiz TV ağlarından biri olan FOX TV’de meme tokeni’nden bahsedildiği için SHIB’in şöhreti başlangıçta düşünülenin de ötesine geçti. Bu gelişme, AK Parti Grup Başkanvekili Bakanı Mustafa Elitaş’ın Türkiye’den Shiba Inu destekçisi ‘Shiba Inu Türkiye’ ile kripto para konusunu görüştükten sonra Türkiye’den gelen ikinci büyük haber oldu.

Türk Lirası’nın yıllardır serbest düşüşte olduğu göz önüne alındığında, Türk vatandaşları ile kripto paralar arasındaki ilişki de eskiye dayanıyor. Birçoğu, para birimlerini tüketen enflasyona karşı bir önlem olarak Bitcoin almaya karar verdi. Bitcoin satın aldıkları için SHIB gibi token’leri satın almayı düşünmeleri kolay olabilir.

Bunun temel nedeni ucuz olması ve meme coin boğası David Gokshtein’e göre SHIB’nin buradan çok daha yükseğe çıkma potansiyeline sahip olması. Çünkü yeni yatırımcılar için kriptoya açılan bir kapı görevi görüyor. SHİB’in Türkiye’de son zamanlarda TV ekranlarında görünmesi ve AK Parti Grup Başkanvekili’nin yaptığı tartışma, SHİB’in Türkler arasında yer bulmak üzere olabileceğine işaret ediyor.

SHIB’den hamle üstüne hamle geliyor

Bu arada, kripto piyasası geri döndüğü için token zaten yeşilde. Uzmanlara göre token’in yeni yaygın popülaritesi, fiyatı daha da yukarı çekebilecek daha fazla alıcı çekecek gibi görünüyor. Shiba Inu, orijinal meme coin’i Dogecoin’den (DOGE) sonra kripto pazarındaki en büyük ikinci meme tokeni. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere son zamanlarda, token’in arkasındaki ekip onu daha iyi hale getirmek ve değerini artırmak için çalışıyor.

Bu tür çabalar arasında dolaşımdaki arzı azaltmak için token yakma, bir Non Fungible Token (NFT) koleksiyonunun başlatılması, bir Metaverse ve Robinhood’daki son listeleme yer alıyor. Uzmanlara göre bu hamleler, mevcut popülerliğe yol açan faktörler olabilir ve bu devam ederse, jeton 1 dolar işaretine ulaşmasa bile gerçekten tahmin edilen 0,001 dolar fiyat seviyesine ulaşabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir