Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.340
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.340
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Shiba Inu Çöküşte de Durmuyor: Ünlü Borsaya Giriyor!

Bitcoin fiyatından 3 bin doları silen 22 Ocak düşüşü, Shiba Inu’da %20’ye kadar derinleşti. Meme token geçen haftaya göre %30’dan fazla değer kaybetti. Olumlu haber, Uphold borsasının SHIB’yi listeleyeceğini duyurması. Diğer yandan, topluluk token yıkımlarını hızla sürdürüyor ve neredeyse sınırsız arzıyla Shiba Inu, 1 milyondan fazla cüzdana ulaşarak “halkın parası” olduğuna dair iddiaları güçlendiriyor. Bu yazıda, Shiba’nın son listesine göz atalım ve ağ metriklerini inceleyelim.

Shiba Inu, Uphold borsasında listeleniyor

Düzenleyici mercekten geçer oy alan kripto borsası Uphold, sektörün büyümesine paralel olarak kripto listesini büyütüyor. Borsa tarafından Twitter’da paylaşılan bilgilere göre, meme tabanlı kripto Shiba Inu (SHIB) artık listede. Borsa, meme tokenin belirli bölgelerde ticaret için uygun olduğunu ekliyor.

Uphold listesi, SHIB’nin popülaritesindeki son artışı takip ediyor ve bu da meme tokenin değerinde yükseliş beklentisine neden oluyor. Bununla birlikte, genel kripto para piyasası gibi SHIB de dalgalı günler geçiriyor. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, bir katrilyon Shiba arzının %41’ini oluşturan 410.301.297.677.661 tokenin yakılmasına rağmen fiyat hala düşüşte. Kayda değer bir nokta, daha fazla kullanıcıya ulaşacağı için listelemelerin SHIB’nin büyümesini teşvik etmesi bekleniyor.

Shiba 1 milyondan fazla cüzdana ulaştı

SHIB’yi listeleyen son yüksek profilli borsa Kraken’di. Ayrıca, SHIB destekçileri, tokenin Robinhood borsasında listeleneceğine dair iddiaları sürdürüyor. Yüksek dalgalı fiyat hareketlerine rağmen, SHIB 1 milyondan fazla cüzdana ulaştı. 13 Ocak 2021 itibariyle, meme token günde en az 2.400 yeni cüzdana taşındı. Doğası gereği, SHIB’yi popüler yapan topluluğunun desteğidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir