Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.264
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.264
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu Bomba Bir Haber Verdi: Daha Fazlası Olacak!

Shibburn tarafından yayınlanan son Twitter paylaşımına göre, yakında popüler meme coin’i Shiba Inu token’lerini yakan daha fazla proje yayınlanacak. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Shiba Inu yeni projeler yayınlarken, yanma partileri tam gaz devam ediyor

Shibburn, tarafından resmi Twitter hesabından yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi:

Yakında yayınlanacak daha fazla proje için bizi izlemeye devam edin! …ve tabii ki kutunun dışında düşündük. 3 günde 1,3 bin dolar. Bu böyle devam ederse ilginç bir ay olacak. Önümüzdeki hafta http://shibburn.com’a daha fazla güncelleme gelecek.

Shibburn, Şubat ayının başından bu yana SHIB yakma konusunda kaydedilen ilerlemeyi vurgularken, önümüzdeki hafta daha fazla güncellemenin başlamasının beklendiğini söylüyor. coinmuhendisi.com olarak daha önce, Bigger Entertainment’ın sahibi Steven Cooper’ın, SHIB geliştiricilerinin SHIB’yi yakmak için daha fazla yol yaratacak yeni mekanizmalar oluşturmak için çalıştıklarından bahsettiğini bildirmiştik.

Shiba Inu, SHIB kabulünü ilerletmek ve daha fazla token yakmak için kısa süre önce Welly’s adlı bir İtalyan fast food restoranı ile ortaklık yaptığını duyurdu. Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, ortaklığı açıklarken, diğer yanma mekanizmalarının ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

Özünde, Shib mağazada bir ödeme yöntemi. Ancak Shib ayrıca Shibarium işlemleriyle yakılıyor ve ardından Shibarium ile Bone’un sürekli kullanımı bulunuyor.

Shibburn tarafından yayınlanan son tweetlere göre, son 24 saat içinde toplam 55.583.177 SHIB tokeni yakıldı ve sekiz işlem gerçekleşti. Şimdiye kadar, bir katrilyonluk ilk arzdan toplam 410.3 trilyon SHIB tokeni (%41.0302) yakılmış oldu.

Ayrıca Ocak ayında 293 işlemle toplam 1,3 milyar SHIB tokeni yakıldı. Düzenli SHIB yakma partileri düzenleyen Bigger Entertainment kripto plak şirketinin sahibi Steven Cooper, son tweet’lerinde 14 Şubat’taki bir sonraki yakma partisinden bahsetti. Kripto plak şirketi CEO’su ayrıca, Kansas City’den bir şarkıcı/söz yazarı olan Clay Hughes ile önümüzdeki hafta bir SHIB yanmasını desteklemek için bir duyuru yapıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir