Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.031
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.031
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Eternity, Yeni SHIB Yatırımcılarına Kapı Açtı

Geçtiğimiz gün piyasaya sürülen Shiba Inu (SHIB) oyunu Shiba Eternity, yeni yatırımcıların da projeye dahil olmasını sağladı.

SHIB ekosistemini ve ağ yapısını geliştirmeye devam ediyor. Son olarak dün yayımladığı kart oyunu Shiba Eternity ile topluluğun yoğun ilgisini kazandı. Tüm platformlarda yayına giren oyun, ilk günden güçlü geri dönüşler aldı. Sadece çıkış yaptığı ilk gün, App Store’da en popüler 20 oyun arasına girdi.

Shiba Eternity, SHIB Yatırımcı Sayısını Artırıyor

Shiba Inu ve PlaySide Studios’un ortaklığıyla piyasaya çıkan Shiba Eternity, gördüğü yoğun ilgiyi kripto para birimine de yansıttı. Oyunun lansmanından bir gün sonra, SHIB sahiplerinin sayısı yaklaşık 2.200 kişi artış gösterdi.

CryptEye’nin yorumuna göre bu, kripto varlık cüzdanında en az bir adet SHIB tutan adres sayısını 2.193.520 kişiye ulaştırdı. Rekor kırmaya devam eden memecoin, tüm zamanların en yüksek yatırımcı sayısına da ulaşmayı başardı.

Popüler projeye yatırım yapan sayısı, sadece Eylül ayından bu yana 104.200 kişi artış gösterdi. En hızlı artış ve ilgi 11 Eylül tarihinden itibaren gerçekleşti. Bu tarihten itibaren, sadece iki haftada 90.000 kişi daha SHIB tutmaya başladı. Uzmanlar iki ayda rekor seviyede artış gösteren yatırımcı sayısını, yeni çıkan kart oyunuyla bağdaştırıyor.

SHIB Fiyat Performansı

Ancak oyunun piyasaya çıkması memecoin fiyatına henüz bir fayda sağlamadı. Yeni yatırımcıların akınına uğrayan popüler coin’de fiyat hareketliliği yaklaşık yüzde 20‘lik bir düşüş yaşadı.

Grafiğin de aktardığı verilere göre, SHIB genel olarak bir yükseliş trendine giremedi. Özellikle yatırımcıların oyundan beklentisi ve yeni cüzdanların akın etmesi, fiyat performansının da olumlu etkileneceğini ön görüyordu.

Grafik analizine göre, güçlü cüzdanlar ve kısa vadeli yatırımcılar haberi satın alıp, oyun lansmanından sonra satışa geçtiler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir