Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.725
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.725
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SHIB veya DOGE Değil: Bu Meme Coin Balinaları Çekiyor!

Floki Inu, BSC ve Ethereum balinalarını çekiyor. Acaba, Floki fiyatı 0,001 dolara yakın olabilir mi? Shiba Inu’dan esinlenen köpek temalı meme coin Floki Inu, Cuma günü spekülatif piyasa ilgisi aldıktan sonra Ethereum ve BSC balinalarını kendine çekiyor. Sosyal medyada, SHIB ve Floki takipçileri, kendi köpek temalı kripto para birimi için bir reklam üzerinde hararetli bir tartışmaya giriyor. Ethereum ve BSC balinaları kripto para birimine ilgi göstermeye başladığından bu FLOKI için iyi bir haber olabilir.

SHIB ve Floki takipçileri tartışıyor

Veri toplama portalı WhaleStats’a göre, FLOKI şu anda bugün piyasadaki en büyük 1.000 ETH ve BSC balinası tarafından son 24 saat içinde edinilen ilk 10 token arasında yer alıyor. Kripto, son 24 saat içinde 4.559.495 dolar işlem hacmine sahip. Canlı piyasa verilerine göre, varlık fiyatı son birkaç aydır tırmanıyor ve kripto para piyasalarında kalabalığın favorisi haline geldi. Bununla birlikte, kripto düşüş hareketi gösteriyor. Cuma günkü gün içi grafiğinde, piyasa dalgalanmaları Floki Inu’yu raydan çıkararak negatif bir eğilime yol açtı. Son piyasa trendleri nedeniyle biraz yükselmesine rağmen, şu anda taban çizgisinin altında işlem görüyor. Son fiyat düşüşleri nedeniyle, Floki traderlarının mevcut hissiyatı, kısa vadede fiyatını olumsuz yönde etkileyebilecek olan “korku.” Bazı piyasa gözlemcileri, Floki Inu’nun fiyatının önümüzdeki günlerde düşmeye devam edeceğini tahmin ediyor.

Analist Jet Encila’ya göre 0,0004 dolarlık destek kırılmazsa Floki, daha düşük olmasa da 0,00003 dolara kadar düşebilir. 0,0004 dolardaki destek ihlal edilmezse, Floki bu ay 0,0005 ABD dolarına kadar yükselebilir. Mevcut fiyatın önümüzdeki haftalarda sabit kaldığını düşünürsek Floki olumlu bir atılım görebilir. Sonuçta, kripto bir kez daha 0,001 doları hedefliyor. WalletInvestor’ın Floki Inu hakkındaki iyimser duruşu aynı kaldı. Token, platform tarafından hala karlı bir yıllık yatırım olarak görülüyor. Floki Inu’nun piyasa faaliyeti büyüdükçe yükseldiği görülen değer istikrarı nedeniyle yükseliş fiyat tahminleri belirgin. Bu arada, Floki Inu, yaratıcıların maksimum 10 trilyon token arzını onayladığı devasa bir token envanterine sahip. Tasarımcıları, fayda açısından Shiba Inu ve Dogecoin gibi diğer kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterdiği için bunun başarılabileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir