Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.224
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.224
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SHIB ve DOGE Değil: Balinaların Yeni Favorisi Bu Altcoin!

Bored Ape Yacht Club, NFT piyasasını hareketlendirdi ve Apecoin, SHIB ve DOGE gibi tipik token’ler yerine kripto balinaları arasında favori haline geldi.

Ethereum balinaları SHIB veya DOGE yerin Apecoin satın alıyor

Bored Ape Yacht Club (BAYC) koleksiyonu, bir yıldan daha az bir süre önce minimum fiyattan satın alan herkese %145,000 getiri sağladı. Yeni Apecoin için de benzer bir durum görülüyor. ApeCoin (APE), son 24 saat içinde Ethereum balinaları tarafından en çok işlem gören token haline geldi ve büyük kripto borsaları Best’te listelendikten sadece 6 gün sonra 36.500’den fazla cüzdana ulaştı.

APE coin, BAYC ekosisteminin yerel kripto para birimidir. Lansmanından bu yana, her BAYC sahibi, ödül olarak sahip oldukları her NFT için 10.094 APE (128.000 dolar) ile ödüllendirildi. Mutant Apes (MAYC)’i olan kişiler 2.042 APE (26.068 dolar) kazandı. Başka bir deyişle, toplam APE token arzının %62’si airdrop olarak dağıtılarak sadık yatırımcılar ödüllendirildi.

Sırada “Otherside” oyunu var

Apecoin’den hemen sonra, BAYC’nin ana şirketi Yuga Labs, 2022’nin sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen “Otherside” oyunu gibi yeni projelerini duyurdu ve fon kaynağı için toplam arzının %16’sını ayıracak. Ek olarak, sosyal medyadaki popülaritesi sayesinde Yuga Labs, tüm zamanların en ikonik NFT koleksiyonlarından ikisinin haklarını elde etti. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Madonna, Apecoin gündemdeyken BAYC satın alan son sanatçılardan biri oldu.

BAYC’nin başarısındaki bir diğer önemli faktör de şüphesiz Yugal Labs’ın uyguladığı ve yeni yerel kripto para birimini birkaç kripto oyunu tarafından işlemler için kullanılan bir token’e dönüştüren pazarlama stratejisi. Örneğin, ücretsiz oyunların geliştirilmesi ve dağıtımında uzmanlaşmış bir yazılım şirketi olan Animoca Brands, BAYC ile birlikte geliştirilmekte olan gizli bir proje için ApeCoin’in benimsendiğini duyurdu. Duyurudan bir gün sonra Yuga Labs, şirketin yıldız karakterinin kendisini CryptoPunks ve diğer NFT karakterlerinin tanımlandığı başka bir dünyaya ışınlayabilecek bir içki içtiğini gösteren bir video yayınladı. Projenin benimsenmesine yardımcı olacak haberleri önümüzdeki günlerde duymaya devam edeceğiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir