Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.992
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.992
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SHIB ve Bu 4 Altcoin Konsolidasyonun Sonunda! “Fırlayabilirler”

Piyasa biraz istikrara kavuşmaya çalışırken, küresel kripto piyasası kapitalizasyonu yavaş yavaş 2 trilyon dolara doğru yükseliyor. Bitcoin ve Ethereum fiyatları sırasıyla 40.000 doların ve 3000 doların üzerine çıktı. Bu nedenle, popüler altcoin projeleri de önemli ölçüde sıçradı ancak henüz son kayıpları telafi edemedi. Konsolidasyon sürecini tamamlamaya hazırlanan AXS, DOT, BNB, AVAX ve SHIB için güncel seviyeleri kontrol edelim.

AXS, DOT, BNB, AVAX ve SHIB konsolidasyonu yukarı yönde sonlandırabilir

Axie Infinity fiyatı, 45.76 dolar civarındaki temel seviyelerle birlikte yeniden konsolide oluyor. Daha önce, bu bölgelerde konsolide edilen AXS, sahaya geri dönü ve kritik direnç seviyelerinin üzerine çıkmaya çalışıyor. Bu nedenle, konsolidasyon finaline yaklaşıyor gibi göründüğü için benzer bir yukarı yönlü hareket bekleniyor. Analist Sahana Vibhute’ye göre olası bir toparlanma ile AXS fiyatı 59.21 dolara yönlenebilir ve 65 doların üzerine çıkabilir.

Polkadot (DOT) fiyatı, dirençten 23.18 dolardan aşağı düştükten sonra, birkaç ayı bayrağı oluşturarak, güçlü bir konsolidasyonla düşüş trendini durdurdu. DOT fiyatı, ayı bayrağı formasyonunu başarıyla geçersiz kıldı ve eğilimini düşük desteğin üzerinde sürdürdü. Ayrıca, direnişe yönelmek için yapılan birkaç girişim başarısızlıkla sonuçlandı. Ancak STF’de oluşan bir dakikalık boğa bayrağı, analiste göre 20 dolara doğru önemli bir yükseliş eğilimi umutlarını artırıyor.

coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere BNB Coin (BNB), dikkat çekmeden kilometre taşlarını sessizce kaydeden altcoin projeleri arasında yer alıyor. BNB boğa koşusu ile başladığından beri yükseliş trendi çizgisinin üzerinde trendini sürdürdü ve yavaş yavaş güçlü direnç bölgesine yaklaştı. Daha önce bu seviyelerde kalmayı başaramadı, ancak bu sefer BNB fiyatının konsolidasyonu kesip hızlı bir şekilde 500 dolara ulaşabileceği görülüyor.

AVAX fiyatı hala devasa bir simetrik üçgen içinde ve alt destek bölgesi boyunca konsolide oluyor. Analiste göre fiyat bundan kısa bir süre sonra alt destekten dönebilir ve 100 dolardaki ilk hedefe doğru gidebilir. Bununla birlikte, bunu yapmak için AVAX fiyatının temel direnci 95,80 dolardan kesmesi gerekiyor.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı ise 0,00002545 dolar civarındaki temel direncin üzerine çıkmaya çalışıyor. Fiyat temel seviyelerden geçtikten sonra, bu seviyelerin altına düşmeden devam etmelidir. Buradan itibaren, 0.0000300 doların üzerine çıkmak için güvenli bir bölge olarak kabul edilebilecek 0.00002750 dolara doğru güçlü bir yükseliş başlayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir