Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.306
% 1.95
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.306
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SHIB ve Bu 2 Altcoin’de Burn Çılgınlığı: İşte Olanlar!

Shiba Inu (SHIB) ve iki altcoin projesinde token yakma işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. SHIB Burn Portal, yeni bir dönüm noktasına ulaşırken, Polygon’un yakma mekanizmasında 650.000’den fazla MATIC yakıldı. Shiba Inu ekosisteminin bir başka token’i olan BONE için de yakma kampanyalarına hızlı başlandı.

SHIB Burn Portal, yeni bir dönüm noktasına ulaştı

Shiba Inu’nun kısa süre önce piyasaya sürülen yanma portalı, piyasaya sürüldükten ancak 48 saat sonra muazzam bir çekiş kazanmaya devam ediyor. Lansmanından sonraki ilk 24 saat içinde, resmi SHIB Twitter hesabı, sekiz milyar tokenin yakıldığını bildirdi.

Şu anda raporlar, portalın Pazar günü faaliyete geçmesinden bu yana 15 milyardan fazla SHIB tokeni’nin yakıldığını gösteriyor. Kullanıcılar SHIB token’lerini bir yanma adresine aktararak dolaşımdaki arzdan kalıcı olarak çıkarıyorlar. Bu şekilde, token’in fiyatını potansiyel olarak artırabilecek şekilde, token’i biraz daha kıt hale getirmek mümkün oluyor.

Bu arada Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Shiba Inu, herhangi bir projenin bir ‘BURN Pool’ oluşturmak ve SHIB tokenlerini yakmak için ödüller sunmak amacıyla, Shiba Burn Akıllı Sözleşmesini kullanabileceğini ve böylece SHIB yanma işlemiyle ilişkili kullanıcıları ve projeleri faydaya açabileceğini duyurdu.

Polygon’da 650.000’den fazla MATIC yakıldı

Polygon ekosistem tarafından paylaşıldığına göre, Ocak ayında Polygon ana ağında EIP-1559 yükseltmesinin başlatılmasından bu yana 650.000’den fazla MATIC yakıldı.

Ocak ayında başlatılan ve merakla beklenen EIP-1559 yükseltmesi, Polygon’un yerel tokeni MATIC’in, önce Polygon’da başlatılan ve ardından Ethereum’da tamamlanan üç aşamalı bir ilişkide yakılmasına izin veriyor.

Bu, Polygon’daki bir para çekme işlemine benziyor, ancak bir kullanıcı tarafından alınan token’ler yakılıyor ve toplam arzdan çıkarılıyor. Bir kullanıcı bir işlem için her ödeme yaptığında, temel ücret Polygon’daki yakma sözleşmesine kilitleniyor ve onaylayıcıya öncelik ücreti ödeniyor.

Shiba Inu ekosisteminin bir diğer tokeni BONE de yanıyor

“SHIB Burn Portal”ın başlatılmasının ardından topluluk, Shiba Inu ekosisteminin bir başka resmi token’i olan Bone Shibaswap (BONE) için yakma kampanyalarına başlamak için acele etti. Shiba Inu ekosisteminin token’lerinden biri olan BONE için ilk yakma, “1CENT” adlı SHIB’den ilham alan token’ler tarafından resmen talep edildi. Token, tek bir işlemle ölü bir cüzdana 15.118 dolar değerinde 25.327 BONE gönderdi.

Yaklaşık iki ay önce ortaya çıkan token, Shiba Inu Topluluğu’ndan ilham alıyor. “1CENT” token adı, Shib’in 1 Cent işaretine ulaşmasını umut eden ve dileyen Shiba Inu Topluluğu üyeleri tarafından en yaygın olarak kullanılan ünlü ve trend olan #1CentDream hashtag’lerinden birinden türetildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir