Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.790
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.790
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

SHIB ve Bu 10 Altcoin’den Müjde: Ünlü Şirket Ekliyor!

Alınan son bilgilere göre, SHIB bir ödeme aracı olarak artık Avustralya Enerji Şirketi Tarafından BitPay üzerinden kabul ediliyor. Diğer bir deyişle Avustralya’nın büyük enerji firmalarından 1st Energy’nin müşterileri, BitPay aracılığıyla Shiba Inu ve diğer kriptolarla faturalarını ödeyebilecek. Konunun ayrıntıları Coinmühendisi.com’da.

SHIB ve diğer kriptoları kabul ediyor

Ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay, Avustralyalı enerji şirketi 1st Energy’nin artık BitPay aracılığıyla Shiba Inu da dahil olmak üzere kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu. BitPay, Shiba Inu’nun yanı sıra Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Wrapped Bitcoin ve beş stablecoin (BUSD, DAI, GUSD, USDP ve USDC) gibi önde gelen kripto para birimlerini destekliyor. 2014 yılında kurulan ve şu anda Yeni Güney Galler, Victoria ve Queensland’e hizmet veren 1st Energy, Avustralya’nın BitPay ile bir ortaklık yoluyla kripto para kabul eden ilk enerji perakendecisi oldu. Bu, elektrik perakendecisinin müşterilerinin artık BitPay aracılığıyla sunulan herhangi bir kripto para birimini kullanarak faturalarını ödeyebilecekleri anlamına geliyor.

BitPay, 2011 yılında faaliyete geçen dünyanın en büyük Bitcoin ve kripto para ödeme hizmeti sağlayıcısı. Aralık 2021’de BitPay, Shiba Inu‘nun cüzdan uygulamasına entegrasyonunu duyurdu ve böylece SHIB’yi depolamaya, satın almaya, takas etmeye ve harcamaya izin verdi.

Kripto para birimlerinin kabulü artıyor

Alınan bilgilere göre, New York merkezli bir mücevher koleksiyonu olan SuperJeweler, kısa süre önce BitPay aracılığıyla Shiba Inu da dahil olmak üzere kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu. Sinema devi AMC‘nin CEO’su Adam Aron, şirketinin 19 Mart’ta mobil uygulamasına ve web sitesine BitPay destekli çevrimiçi ödemeler için destek ekleyeceğini duyurmak için Şubat ayı sonlarında Twitter’da açıklama yaptı. Aron, “BitPay, AMC için devrede olacak. 19 Mart’a kadar web sitemizde çevrimiçi ödemeler ve muhtemelen birkaç gün önce 16 Nisan’a kadar mobil uygulamalarımızda devrede olacak.”

Shiba Inu ekibi, John Richmond moda markası ile “son teknoloji” bir ortaklık imzaladı. Ortaklık, 10.000 NFT şeklinde bir moda koleksiyonunun piyasaya sürülmesini sağlayacak. Bu tokenlerin fiziksel versiyonları Milano Moda Haftası sırasında sunulacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir