Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.866
% 2.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.866
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SHIB ve ApeCoin’den Müjde: 3 Şirket Sepete Ekliyor!

Son zamanların en popüler altcoin’lerinden olan Shiba Inu (SHIB) ve Apecoin (APE) için yeni haberler geldi. İki şirket SHIB’i, bir şirket ise APE’i “ödeme seçenekleri sepetine” ekliyor. İşte detaylar…

İspanya’da ve Venezuela’da SHIB benimsemesi artıyor

Aktif SHIB Growth Breed üyelerinden biri olan Xanders Shib, kısa süre önce ana akım benimsemeyle ilgili son güncellemeyi yaptı ve otomobil parçaları satışıyla ilgilenen yerel işletmelerden birinin artık mağazalarında bir ödeme şekli olarak Shiba Inu kabul ettiğini bildirdi. İşletmenin adı “Repuestos DOCARR”dır ve San Felix-Bolívar’da bulunmaktadır. San Felix, Venezuela’nın Bolivar eyaletini oluşturan 11 belediyeden biri olan Caroni Belediyesi’ne bağlı bir Venezuela topluluğudur.

Öte yandan, resmi SHIB İspanyol Topluluğu tweet aracılığıyla “Nova Taxi” adlı yeni bir işletmenin artık SHIB’i bir ödeme yöntemi olarak kabul ettiğini bildirdi. İspanyol Topluluğu tarafından sağlanan ayrıntılara göre Nova Taxi, Arroyomolinos ve Móstoles’te (Madrid, İspanya) ikamet eden müşterilerine 24 saat hizmet veren bir şirkettir.

CoinCloud, ApeCoin’i (APE) ekliyor

Sektör lideri Bitcoin ATM ve Dijital Para Birimi Makinesi (DCM) operatörü olan Coin Cloud, bugün, Bored Ape Yacht Club ve daha fazlasının arkasındaki şirket olan Yuga Labs’tan ApeCoin’in (APE) eklendiğini duyurdu. Hizmetleriyle müşteriler, ABD ve Brezilya genelinde 5.000’den fazla yerde 40’tan fazla token ve para birimini nakit olarak alıp satabilir.

ApeCoin, yılın en çok beklenen tokenlarından biridir ve web3 oyun ve eğlence uygulamaları için kullanılmaktadır. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bir milyar ApeCoin’in airdrop’undan sonra hızla ilk 100 Ethereum (ETH) cüzdanı arasında en çok işlem gören token oldu. APE’lerin piyasaya sürülmesinden sonraki 24 saat içinde işlem hacmi 9.2 milyar doları aştı. Coin Cloud CEO’su Chris McAlary, “APE çok kısa bir süre içinde hararetli bir şekilde ivme kazandı ve ABD ve Brezilya genelinde 5.000’den fazla önde gelen perakende satış noktasında tokenı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz,” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir