Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.189
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.189
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SHIB Uçuyor: Shiba Inu Metaverse’de Arazi Alımı Başladı!

Shiba Inu metaverse projesinin geliştiricileri SHIB: The Metaverse, nihayet bugün metaverse arazilerine ilk erken erişimi başlattı. SHIB fiyatı, bu gelişmeyle yükselişini sürdürdü. İşte detaylar…

SHIB arazilerine erken erişim süreci başladı

Uzun süredir gündemde olan SHIB: The Metaverse’te arazi alımları başladı. Bid Event’e, yani araziler için teklif verme etkinliğine ilk erken erişim, projenin hafta sonu başlayan locker programına katılan Shiboshi ve LEASH sahiplerine verilecek. Shiba Inu arazi müzayedesinin ayrıntılarına göre, teklif etkinliği önümüzdeki 72 saat boyunca sürecek ve Shiboshi ve LEASH katılımcılarına sanal gerçeklik projesinde mevcut arsalar için teklif verme fırsatı verecek.

Shiba Inu metaverse’teki toplam 100.595 arsadan 36.431 arsa erken aşamada kullanıma sunulacak.  coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere araziler Elmas Dişler, Platin Pençe, Altın Kuyruk ve Gümüş Kürk olmak üzere dört katmana ayrılıyor. Gümüş Kürk’teki arazilerin ilk fiyatı 0.2 ETH, Altın Kuyruk’takilerin 0.3 ETH, Platin Pençe’dekilerin 0.5 ETH ve Elmas Dişler’dekilerin 1 ETH olarak belirlendi.

Shiba Inu arazisindeki satın alım prosedürleri nedir?

Bir kullanıcı belirli bir arsa için teklif verdikten ve ilk teklif 72 saat içinde başka bir teklif tarafından geçilmediyse, arazi otomatik olarak en yüksek olan kullanıcıya verilir. Shiba Inu geliştiricilerinin teklif etkinliğinin başladığını duyurmasından sonraki 72 saatin tamamlanmasının ardından, erken aşamada satılmamış olan herhangi bir arazi, teklif etkinliğinden hemen sonra başlayacak olan ikinci satış etkinliğine devredilecektir.

Girişim SHIB sahiplerini desteklemiyor gibi görünse de, projenin geliştiricileri, kripto para biriminin metaverse’teki değerini artırmak için birkaç yardımcı program ekledi. SHIB ayrıca HUBS kiralamak için kullanılacaktır. HUBS, tüm alandaki en yüksek değerli arazilerdir.  SHIB, satın alınan arazi parçalarını, alıcının kimliğine uyacak şekilde özelleştirmek için kullanılacaktır. Metaverse’teki bu gelişmeyle beraber SHIB fiyatı, dün Robinhood’da listelenmesiyle yaşadığı ivmeyi devam ettirmeyi başardı. Coin, yazım sırasında yüzde 19’luk bir artış ile 0.00002703 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir