Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.869
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.869
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

SHIB Kaybetti: Balinalar, Şimdi Bu 3 Altcoin’den Stokluyor!

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), şu anda FTX tokeni ile zorlu bir savaştan geçiyor. Balinalar arasındaki altcoin paylaşımı değişkenlik gösteriyor. Balinalar, son günlerde 3 altcoin’den stokluyor. coinmuhendisi.com olarak, son durumu sizler için derledik…

SHIB nerede? Balinalar arasında popüler olan altcoin’lere bakalım…

Balina adreslerinde üç ayın en düşük baskınlık yüzdesine ulaştıktan sonra Shiba Inu yükseldi ve Ethereum balinaları arasında ikinci en popüler varlık haline geldi. Shiba Inu’nun hakimiyeti %5’e düşerken, hala en popüler balina varlığı olmaya devam ediyor. Diğer altcoin’lerin, SHIB’e yetişmek için uzun bir yolu var. Ancak fonun yeniden dağıtılmasından sonra, FTX tokeninin balina adresleri üzerindeki hakimiyeti %11’e yaklaştı.

Basın zamanında Shiba, 1,4 milyar dolarlık büyük cüzdan bakiyesiyle balina düzeyindeki adreslerde en büyük holding olarak birinci sırayı kaybetti. Yaklaşık 250 milyon dolarlık SHIB’nin satılması  da varlığın lehine bir oyun değildi, bu da tokenin balina düzeyindeki adreslerdeki en büyük holding olarak birinci sırayı kaybetmesinin ana nedeniydi. Öte yandan FTX tokeni, balinaların son zamanlarda 100 milyon dolarlık ek tokeni sepetlerine eklemesiyle daha da fazla değer kazandı ve toplam yatırım değerini 1,5 milyar dolara çıkardı.

Balinalar tekrar birikiyor: Bu altcoin projelerinden alıyorlar!

WhaleStats’ın balina seviyesindeki adreslerdeki aktivitesine göre, balinalar fonlarını çeşitli tokenler arasında yeniden dağıtmaya başladı ve stablecoin’lerde yoğunlaşan fon yüzdesi yaklaşık %9 düştü. Piyasa nispeten düşük oynaklık yaşadığından, büyük kripto yatırımcıları daha iyi fiyatlar ile varlıklarını artırma eğilimindedir. Varlıkların dağılımının da gösterdiği gibi, balinalar FTX, BEST ve GALA gibi tokenleri seçtiler. SHIB ise yatırımının bir kısmını kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir