Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.122
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.122
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

SHIB, DOGE ve Bu 17 Altcoin İçin Müjde: 3 Şirket Ekliyor!

Popüler meme coin’ler Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve diğer altcoin’ler için yeni duyurular yapıldı. Yazımızda, üç şirketin bu coin’lere yönelik açıklamalarını paylaşacağız. İşte detaylar…

Shiba Inu ve DOGE, MEXC’de artık USDC ile işlem görüyor

Kripto para borsası MEXC Global, kullanıcılarının artık en büyük iki meme kripto para birimi olan Shiba Inu ve Dogecoin’in yanı sıra Circle’ın USDC stablecoin’ine karşı ApeCoin’i (APE) takas edebileceklerini duyurdu. Bundan önce, bu kripto para birimlerini yalnızca Tether’in USDT stablecoin’ine karşı takas etmek mümkündü. Ocak ayında MEXC Global, ShibaSwap merkezi olmayan borsasının yönetim tokenı olan Bone ShibaSwap’a (BONE) destek ekledi CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, borsa son 24 saatte 1.3 milyar dolarlık toplam işlem hacmine ulaştı. Bitcoin, Ethereum ve Polkadot, işlem hacmine göre borsadaki ilk üç kripto para birimidir. Dogecoin ve Shiba Inu sırasıyla 14. ve 44. sırada yer alıyor.

Ünlü firma Dogecoin, SHIB, BTC ve daha fazlasını kabul ediyor

Shiba Inu, Bitcoin, Dogecoin ve diğer kripto para birimleri artık Boston merkezli muhasebe firması Wolf & Company tarafından ödeme olarak kabul ediliyor. Bir asırdan fazla geçmişi olan ve ilk 100’de yer alan muhasebe firması, resmi web sitesinde kripto ödeme işlemcisi Bitpay aracılığıyla kripto para kabul edeceğini duyurdu. BitPay, Shiba Inu, Bitcoin ve Dogecoin’in yanı sıra Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve beş stablecoin (BUSD, DAI, GUSD, USDC ve USDP) ödeme yöntemi olarak eklendi.

NOWPayments, SHIB için para çekme işlemlerini destekliyor

NOWPayments, Shiba Inu Topluluğu için heyecan verici WOOF Haberlerini yayınladı. Kripto para ödeme ağ geçidi, SHIB için fiat para çekme seçeneği eklediğini tweetledi. Müşteriler SHIB’de traderlara ödeme yapacak, traderlar ise Shiba Inuyu fiat’a çevirebilecek. Traderlar, 15 EUR’dan başlayarak sınırsız hacimlere kadar herhangi bir miktarda Shiba Inu’yu fiat para birimi olarak çekebilecekler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir