Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.306
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.306
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

SHIB, DOGE ve 4 Altcoin’den Müjde: Şirket Sepete Ekliyor!

Oyuncu destekli e-spor platformu ThriveFantasy, artık Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve diğer kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul ediyor

Shiba, Doge ve 4 altcoin FTX üzerinden işlemlere açık

Popüler e-spor platformu ThriveFantasy, Shiba Inu ve 4 altcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini duyurdu. ThriveFantasy bir basın açıklamasında, sitede kripto para işlemlerini kolaylaştırmak için FTX ile bir işbirliği kurduğunu belirtti. Resmi Twitter duyurusu:

https://twitter.com/ThriveFantasy/status/1519346354438475777

ThriveFantasy, odak noktası oyuncuların istekleri olan bir e-spor uygulaması. Thrive, NFL, NBA, MLB, PGA, NHL, futbol ve kriket gibi geleneksel sporların yanı sıra Dota 2 gibi e-spor oyunları için yarışmalar düzenliyor. Thrive ayrıca Dota 2 gibi e-spor unvanları için yarışmalar sunar.

DOGE, SHIB ve diğer kripto paralar FTX’in ödeme yöntemi listesine ekleniyor

Bitcoin ve Ethereum’a ek olarak Solana ve Uniswap, FTX borsası tarafından sunulan kripto para birimleri arasında yer alıyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Shiba Inu (SHIB), SlingTV, Amerikan Kanser Derneği, Newegg, Menufy, Carolina Hurricanes ve Twitch dahil olmak üzere çeşitli firmalarla BitPay’in kullanımıyla ivme kazandı ve şimdi yeni ödeme şirketleriyle yoluna devam ediyor.

Shiba Inu ekosisteminden son gelişmeler

Yeni geliştirilen “Shiba Inu Burn Portal”, önemli bir popülerlik kazanıyor. SHIB yatırımcılarının toplu olarak 15 milyardan fazla ve toplamda 15 milyar dolardan fazla token yakmasını sağladı. Burnshibaswap web sitesine göre, (yanmanın neden olduğu) kıtlık, token fiyatlarının yükselmesine neden olarak yatırımcılar için bir kârla sonuçlanabilir. Ancak, bu tahmin kesinlik bulundurmuyor ve her zaman garanti edilmez.

Shiba Inu fiyat analizi

Shiba Inu fiyatı 27 Nisan’da 0.0002399 dolara ulaştı ve bölgede hafifçe dalgalanıyor. WhaleStats verilerine göre, “BlueWhale0073” isimli Ethereum balinası 1.619.800 dolar değerinde 70.000.000.000 Shiba Inu satın aldı. Shiba Inu böylece, balinalar arasında dolar değeri açısından en büyük token pozisyonu haline geldi. Görünüşe göre balinalar dip fiyatlardan biriktirmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir