Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.318
% 4.67
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.318
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

SHIB, DOGE Değil: Bu Meme Coin Popüler Borsaya Girdi!

Meme coin’i Shıba Inu’nun (SHIB) rakiplerinden biri olan Floki Inu (FLOKI), yakın zamanda 10 milyondan fazla kullanıcısı olan Hindistan’ın önde gelen kripto para borsasında listelendi. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Floki Inu (FLOKI), CoinDCX’te listelendi

CoinDCX, resmi blog yazısı aracılığıyla platformlarında spot trade için Floki Inu’yu listelediklerini açıkladı. CoinDCX’teki bu listeleme, milyonlarca Hintli kripto meraklısının FLOKI token’lerini satın almak ve cüzdanlarında tutmak için piyasaya girmesini sağladı. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, CoinDCX borsasındaki günlük işlem hacmi 45.473.216 dolar (45 milyon dolar) veya 1.097 BTC’ye eşit.

FLOKI CoinDCX’te listelendi! CoinDCX, 10 milyondan fazla kullanıcısı olan Hindistan’ın önde gelen kripto para borsasıdır. Bu listelenme, FLOKI’yi en büyük iki futbol kulübüyle ortak olduğumuz Hindistan’daki milyonlarca kripto kullanıcısına erişilebilir kılıyor!

SHIB rakibinin diğer önemli hamleleri

Daha önce 30 Aralık’ta, kendisini Twitter’da en yüksek puan alan Hint dijital borsası olarak konumlandıran Giottus kripto borsası, trade amacıyla platformlarında FLOKI tokenlerinin listelenmesini duyurdu.

FLOKI, CEX listelerinin yanı sıra, 19 Kasım’da Kerala Blasters Futbol Kulübü ile bir ortaklık kurarak Hindistan piyasasını da hedef aldı ve şu anda Kerala Blasters ekibinin devam eden Hero Indian Super League 2021-2022 sezonunun kollarında görüntülenebiliyor. FLOKI markası ayrıca tüm iç saha maçlarında ve taraftar odaklı diğer promosyon varlıklarında sergileniyor.

Hindistan Süper Ligi, 130 milyondan fazla tutkulu taraftarıyla dünyanın en popüler beşinci futbol ligi olduğundan, Kerala Blasters ile olan ortaklık FLOKI’nin önemli stratejik hamlelerinden biri olarak kabul ediliyor. Kerala Blasters Futbol Kulübü, Instagram’da iki milyon takipçisi ve Twitter’da 1,8 milyon takipçisi ile Hindistan’ın önde gelen ve en çok takip edilen futbol kulüplerinden biri.

Ayrıca Floki Inu, play-to-earn metaverse oyununun ilk versiyonunu da başlattı. SHIB rakibi, Alfa Romeo’nun yarış takımı olan Formula 1’in resmi sponsoru olmayı başardı. Ortaklık, Alfa Romeo eSports ekibini de içerecek ve FLOKI markasına büyük bir dijital tanıtım sağlayacak. Floki Inu, ortaklıkların yanı sıra Nijerya, Guatemala ve Laos’tan başlayan her azgelişmiş ülkede okullar kuruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir