Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.342
% 1.68
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.342
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

SHIB, DOGE Değil: Bu Meme Coin Haberle Fırladı!

En son borsa listesi haberi SHIB, DOGE için değil meme coin’i Floki Inu (FLOKI) için geldi ve bu haberle FLOKI güzel bir gün geçirdi.

Bu sefer SHIB değil, FLOKI liste haberliyle geldi

Floki Inu’nun resmi hesabından gönderilen bir Twitter güncellemesine göre, SHIB değil FLOKI Biconomy borsasının listesine girmeyi başardı. Biconomy, Kanada merkezli en büyük kripto borsalarından biridir.

Meme coin’i 300.000’den fazla kullanıcının hizmetinde

Uzmanlara göre, FLOKI artık toplam 300.000’den fazla kullanıcıya sahip yeni ve geniş bir Kanada kripto kullanıcı tabanına hitap edeceğinden, listeleme Floki Inu ekosistemine iyi haberler getirecek.

Uzmanlar, günlük 4,4 milyar doları aşan işlem hacmiyle birleştiğinde, Biconomy’nin kesinlikle Floki Inu’yu ana akım haline getirmek için eksik olan as olduğunu belirtiyor. Gerçekten de Floki Inu topluluğu, kripto parayı dünya çapında bir isim haline getirmeyi amaçlıyor. Biconomy tarafından yapılan listeleme, bu etki için büyük bir itici güç olacak.

SHIB gibi, FLOKI de önemli piyasalara giriyor

Floki Inu gibi kripto için, yüz binlerce yeni kullanıcıyı kapsayan yeni bir piyasaya adım atmak, çeşitli yeni piyasalara girmenin kesin bir yolu. Yukarıda bahsedilen Twitter güncellemesinden hareketle uzmanlara göre, liste FLOKI’yi ‘dünya hakimiyetine hazırlanmak ve inşa etmek’ için daha iyi bir konuma getirecek.

Borsalar ayrıca Floki’nin trade platformunda listelendiğini duyuran bir tweet gönderdi ve bu yeni gelişmenin Floki ekosisteminin meme coin’lerin gücünü hayırseverlik ve gerçek fayda ile birleştirmesine yardımcı olacağını söyledi. Coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere son zamanlarda, DOGE ve SHIB de dahil olmak üzere birçok meme coin’in toplulukları onları faydalı kripto paralara dönüştürmek için çaba sarf ediyor.

FLOKI fiyat performansı

Floki Inu’nun mevcut piyasa sıralamasına bakıldığında, fiyat artışı açısından net bir etki görülüyor. Bu yazının yazıldığı sırada, FLOKI 0,000009371 dolardan işlem görüyordu ve son 24 saatte %7,58 fiyat artışı kaydetti. Analistler, listeleme haberleri yayıldıkça, bu yükselişin devam edebileceğini ve hatta artabileceğini düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir