Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.492
% 6.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.492
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

SHIB, DOGE Değil: Bu Meme Coin Duyuruyla Uçtu!

Popüler meme coin Floki Inu (FLOKI), yeni bir borsaya girdi. FLOKI, Huobi Global isimli borsada listelendi. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Popüler meme coin Floki Inu, yeni borsaya girdi!

Bir meme coin projesi olan Floki Inu (FLOKI)’da önemli bir gelişme var. Ünlü Bitcoin borsası Huobi, konuya yönelik yaptığı açıklamada Floki Inu’nun listelenmesinin tamamlandığını ve yakında platformda işlem görmeye başlayacağını belirtti. FLOKI mevduatları artık borsada aktif. Ancak kripto paraya yönelik para çekme işlemleri ise 3 Mart tarihinde yani yarın başlayacak.

Floki Inu, kripto pazarındaki en popüler meme coinlerden biri haline geldi. Coin, elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın milyarder CEO’su Elon Musk’tan ilham aldı. Meme coin, Shiba Inu topluluğunun hevesli hayranları ve üyeleri olan bilinmeyen bir geliştirici ekibi tarafından oluşturuldu. Proje hem Ethereum Blockchain’i hem de Binance Smart Chain (BSC) ağı üzerinde çalışıyor. “Floki Vikings” olarak bilinen geniş topluluğunu kullanarak başarmayı amaçladığı emelleri var.

Fiyat yüzde 35’lik bir ralli gerçekleştirdi

Listeleme haberiyle kripto para aniden yükseldi. Fiyat yüzde 35’lik bir ralli gerçekleştirdi. Altcoin’in son 24 saatlik işlem hacminde ise yüzde 100’ün üzerinde bir artış gerçekleşti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir