Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.351
% 4.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.351
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

SHIB Değil: Bu Altcoin Yeni Ortaklığı Duyurdu!

Beklenen ortaklık haberleri bu sefer Shiba Inu’dan (SHIB) gelmedi. Xinfin kısa süre önce XDC tokeni için köprüler kurmak üzere DIMO ve Wanchain ile ortaklığını duyurdu.

SHIB değil, bu altcoin projeleri ortaklığı duyurdu

Xinfin köprüler kurmak üzere DIMO ve Wanchain ile ortaklığını duyurdu. XinFin üçüncü nesil bir hibrit Blockchain. Özel ve genel Blockchain’ler arasındaki bağlantıyı iyileştirmeyi amaçlar. Ayrıca, bu işbirliğinden kaynaklanan köprüler XDC’yi diğer chain’lere bağlıyor. Buna Avalanche, Polygon, BNB Chain ve Wanchain gibi platformlar dahil. Ayrıca Wanchain, BTC, ETH, WAN ve diğer kriptolar XinFin’in genişleyen ekosistemine tanıtarak XinFin’e sürekli destek sağlayacak.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız, SHIb Metaverse arazi satışlarından son duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

Ortaklık neler sağlıyor?

Wanchain’in XinFin ile ortaklığı karşılıklı fayda sağlıyor. Wanchain, cross chain altyapısıyla XinFin’in büyümesine yardımcı oluyor. Birlikte çalışabilirlik Wanchain’in itici gücüdür. Sonuç olarak, Wanchain 2017’den beri geniş bir Blockchain ağı oluşturmaya çalışıyor. Ayrıca, Wanchain şu anda 15’ten fazla Katman 1 ve Katman 2 ağını birbirine bağlıyor. Bunlara XRP Ledger, XinFiN, Avalanche ve diğerleri dahil.

Wanchain, desteklediği Blockchain sistemlerine tam bağlantı ve merkezi olmayan köprüler sağlar. Kullanıcıların istedikleri herhangi bir chain’de dapp’lere katılmalarına olanak tanır. Ayrıca, XinFin’in DIMO ile ortaklığı hayati önem taşıyor. Wanchain ile ortaklığın iş geliştirme yönünü kapsar. XinFin’in kurucu ortağı Atul Khekade, platformun ortaklıktan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. XinFin’in Blockchain’i kolayca erişilebilir hale getirmeyi hedeflediğini belirtiyor.

Wanchain ve XinFin hakkında

Wanchain, önde gelen bir merkezi olmayan Blockchain birlikte çalışabilirlik çözümüdür. Platform, farklı sektörlerde blok chain’lerin benimsenmesini hızlandırmayı hedefliyor. Ayrıca Wanchain, Blockchain’leri bağlamak için tamamen merkezi olmayan köprüler inşa etmeyi planlıyor. Wanchain, geliştirici dostu bir ekosistem işletmektedir. Sonuç olarak geliştiriciler, Web3’ün geleceğini güçlendirecek zincirler arası uygulamalar oluşturabilir.

XinFin, hibrit Blockchain platformudur. EVM uyumlu, birlikte çalışabilir akıllı sözleşmelere sahip. Platform, ticaret ve finans sektöründe devrim yaratmayı hedefliyor. Ayrıca kullanıcılarına merkezi olmayan bir altyapı çözümü sunuyor. Son olarak, hizmetleri kullanışlı ve uyarlanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir