Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.869
% 4.51
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.869
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

SHIB Değil: Balinalar, ETH’den Sonra Bu Meme Coin’i Stokluyor!

DOGE artık BSC balinalarının en çok tercih ettiği kripto para unvanını elde etti. Bu unvanı öncü altcoin projesi olarak kabul edilen Ethereum (ETH)’dan devraldı. Dogecoin (DOGE)’un yanı sıra Shiba Inu (SHIB) de balinalarca tercih edilen meme coinler arasında yer alıyor.

Shiba Inu (SHIB)’in rakibi Dogecoin BSC balinalarının gözdesi

Meme coin sektörünün öncüsü olan kripto para Dogecoin, Ethereum ile birlikte balinalar tarafından yatırım yapılan en büyük tokenler arasında zirveyi oluşturdular. Kripto balina istatistikleri ile adını duyuran firma WhaleStats’ın yakın tarihli bir tweetine göre, ilk köpek temalı kripto para birimi Dogecoin (DOGE), ikinci en popüler kripto para olan Ethereum’u en büyük BSC cüzdan sahipleri için en çok işlem gören token konumundan ederek zirveyi devraldı. Alınan bilgiler göre, BSC balinaları arasındaki bu en büyük yatırımcılar neredeyse 325 milyon civarında Dogecoin (DOGE) tutuyor. Kripto analitik firması @WhaleStatsBSC Twitter sayfası, son 24 saat içinde DOGE’nin ETH ile yer değiştirdiğini ve BSC tabanlı tokenlerde en büyük 1.000 balina tarafından en çok işlem gören kripto para biriminin ayrıcalıklı pozisyonunu aldığını duyurdu. WhaleStats tarafından açıklanan ayrıntılara göre ayrıca en iyi 1.000 BSC tabanlı cüzdanın 324.950.073 Dogecoin’i tuttuğunu söylüyor. Bu da 46.070.284 milyon dolar yaklaşık değere denk geliyor.

Öte yandan Dogecoin (DOGE) meme coin projesi, benimsenme alanında önemli ilerlemeler kat ediyor. Sling TV, BitPay aracılığıyla Dogecoin (DOGE) ve diğer kriptoları kabul edeceğini açıkladı. ABD merkezli yayın yapan bir TV hizmetleri sağlayıcısı Sling TV, Dogecoin’i müşteri abonelikleri için ödeme seçeneklerinden biri haline getirdi ve şimdi BitPay aracılığıyla meme kriptosunu ve diğer dijital para birimlerini kabul ediyor. Alınan son bilgilere göre, Elon Musk, DOGE için başka bir kullanım örneği vaat ediyor. Cumartesi günü, Tesla patronu Elon Musk, topluluğa Tesla’nın müşterilerin DOGE’de ödeme yapabilecekleri Hollywood bölgesinde fütüristik bir lokanta inşa etmeye girişimini diline doladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir