Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.619
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.619
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

SHIB Değil: Analiste Göre, Bu Meme Coin Herkesi Şaşırtabilir! 

Kripto analisti Arman Shirinyan, son günlerde iyi bir ralli yapan meme coin Dogecoin (DOGE) grafiklerini inceliyor. Analist, DOGE’nin direnç seviyelerini hiçbir şey yokmuş gibi kırarak kripto piyasasını şaşırtabileceğini söylüyor.

“Orijinal meme coin, güçlü bir toparlanma rallisi için hazır!”

Analiste göre, orijinal meme coin’i Dogecoin, trend dönüşüne giden yolda ilk direnci kolayca kırdı. DOGE’nin kripto para piyasasındaki bu performansı yatırımcıların ve traderların çoğunu şaşırttı.

Analisti, kripto para biriminin günlük fiyat grafiğine bakıyor. 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama, genellikle azalan ve yükselen trendler arasında bir engel olarak kabul edilir. Kripto analisti DOGE’nin 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama’nın direnç çizgisine yaklaştığını söylüyor.

Dogecoin (DOGE) günlük fiyat grafiği / Kaynak: TradingView

Coinmuhendisi.com’dan da takip ettiğiniz üzere DOGE, son hafta iyi bir performans sergiledi. Orijinal meme coin, son yedi günde %22’nin üzerinde değer kazandı. Buna rağmen analiste göre, bir atılım olması durumunda, güçlü bir toparlanma rallisi için hazır olacak. Analist, bunun da onu kripto para piyasasındaki en karlı varlıklardan biri haline getirdiğini kaydediyor. Analist, ek olarak şu değerlendirmeyi yapıyor:

21 günlük Hareketli Ortalama, güçlü düşüş veya yükseliş trendleri sırasında sinyal çizgisi olarak kullanılır. Ralli sırasında DOGE, bunu kolayca kırdı. Hattın atılımı, varlıkları ‘geri dönüş adayı’ sepetine yerleştiriyor.

DOGE ve SHIB piyasa performansları

Dogecoin’in ‘rakibi’ Shiba Inu, son beş günde %50’lik bir kazanç gösterdi. Bu kripto para piyasasında oldukça güçlü bir performans anlamına geliyor. Dolayısıyla bu da onu piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimindeki en güçlü varlıklardan biri haline getirdi.

Analist, SHIB’in ayrıca 21 günlük Üstel Hareketli Ortalama direnç çizgisini de kırdığını söylüyor. Buna ilaveten Dogecoin’in henüz önümüzdeki günlerde ulaşamayacağı 50 günlük EMA’da konsolide olduğunu kaydediyor.

Kısa vadeli zaman dilimlerinde, Dogecoin grafikteki en güçlü dirençlerden biri olan 200 EMA direnciyle karşı karşıya kaldı. Ayrıca Shiba Inu (SHIB) konsolidasyon kanalının zirvesine Mayıs-Haziran döneminde ulaştı. Bu yüzden analiste göre, her iki meme coin projesi için de gidilecek oldukça yol var.

Basın zamanında, Shiba Inu 0,00001143 dolardan, DOGE ise 0,07311 dolardan el değiştiriyordu. SHIB, haftalık bazda %40în üzerinde artış kaydederken, DOGE’nin performansı %22,43 oldu. Bununla birlikte her iki meme coin projesi de tüm zamanların en yüksek seviyelerinde oldukça uzaklaşmış durumdalar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir