Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.282
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.282
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Shensei Bank Kullanıcılarına Ripple Dağıtma Kararı Aldı

Japonya merkezli banka Shensei Bank, mevcutta bulunan ve bankaya yeni üye olacak müşteriler için Ripple hediye etmeye başlayacak.

Shensei Bank tarafından yapılan açıklamada yeni kullanıcı veya mevcutta var olan kullanıcı Shensei Bank üzerinde gerçekleştirdikleri görevlerle 8.000 Japon Yeni’ne denk gelecek kadar XRP kazanabilecek. 8000 Japon Yeni’ni hesaplayacak olursak yaklaşık olarak 60 dolara denk gelmektedir. Görev kısmında ise hesap açma, para yatırma, banka uygulamasına giriş yapma gibi basit işlemler yer almaktadır.

Shensei Bank’ta yeni bir kullanıcının hesap açması yaklaşık olarak 500 Japon Yeni kazanabilecek. Bu da yaklaşık olarak 3.72 dolarlık bir Ripple’a denk gelmektedir. Banka kullanıcılara Ripple yerine Bitcoin imkanı da sunmaktadır. Dileyen kullanıcılar XRP yerine BTC alabilecekler.

Ripple Labs, son dönemlerde özellikle Asya’daki kullanıcılar tarafından büyük bir değer kazandı. Ripple, SEC ile olan davasına Aralık 2020’den beri devam ediyor. Davanın sonucu henüz belli olmasa da şirket Asya’da genişlemeye devam ediyor.

Bu makale ilk olarak Paranfil üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir